Adriano transfer sürecini anlattı

Beşiktaş yönetiminin dün İstanbul'a getirdiği Adriano Correia, Beşiktaş'ta forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

ŞAMPİYONLUK RUHUMDA VAR

AMK Spor'a konuşan Adriano, Barça'da çok sayıda kupa kazandığının altını çizerek, “Geçen sezonu zirvede bitirmiş bir takımda oynayacağım. Şampiyonluk benim ruhumda var. İstanbul'a yine şampiyonluk yaşamaya geldim ve Devler Ligi'nde de başarılı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Adriano transfer sürecini anlattı

TÜRKİYE'Yİ ANLATIP İKNA ETTİLER

Yıldız oyuncu, siyah-beyazlı kulübün kendisini transfer etmek için son günlerde çok istekli davrandığını söyleyerek, “Beşiktaş'ı seçmemde bu önemli bir etken oldu. Türkiye'de yaşanan olaylardan ötürü eşim ve benim kafamda soru işaretleri vardı. Hatta gelme konusunda pek de istekli değildik ama yöneticiler, Türkiye'yi anlatıp, bizi ikna ettiler. İstanbul'a ayak attığımızdan bu yana bu şehirden çok etkilendik ve anlatıldığı gibi güzel bir ortamla karşılaştık” dedi.

Adriano transfer sürecini anlattı

ŞOKE OLDUM

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda taraftarın ilgisi karşısında şaşkınlığını gizlemeyen yıldız futbolcu o anları ise şöyle anlattı: “Pasaport kontrolü sonrası dışarı çıktığımda Beşiktaş taraftarının ilgisini görünce açıkçası şoke oldum. Bana kendimi çok iyi hissettirdiler. İşte o zaman ‘İyi ki bu teklifi kabul etmişim' diye düşündüm. Avrupa'da da tanınan bir kulübe geldiğim için mutluyum ve elimden geleni yapacağım.”

ARDA İLE KONUŞMADIM

Adriano transferi konusunda eski takım ardaşı Arda Turan ile konuşmadığını söyledi. Brezilyalı oyuncu, “Ancak menajer Ahmet Bulut transferimde en etkili isim oldu. Yöneticiler Umut Güner ve Emre Kocadağ'a teşekkür ederim. Artık ben de Beşiktaş ailesinin bir parçasıyım” dedi.