Advocaat Aziz Başkan ile görüşüp 2 transfer istedi

Fenerbahçe'nin Başakşehir mağlubiyetinden sonra başkanla görüşeceğini duyuran Dick Advocaat, Aziz Yıldırım'la dün biraraya geldi. İkilinin gündeminde beklenildiği üzere transfer vardı.

Grasshoppers galibiyetinden sonra “Bu maç bizim için ölçü olamaz. Başakşehir'i bekleyelim, orada göstereceğimiz performansa göre yol haritası çizeriz” diyen Hollandalı çalıştırıcı, lige kabus gibi başlamaları üzerine düğmeye bastı.

10 NUMARA İSTEDİ

Sarı-lacivertlilerin bir numarasına hazırladığı raporu sunan kurt hoca, 3. bölgenin her noktasında oynayabilen bir golcü bir de ofansif orta saha takviyesi istedi. Bir değil iki transfer isteği her ne kadar başkana sürpriz olsa da hocasının bu talebini kırmak istemeyen Aziz Yıldırım, tüm şartları zorlayacaklarının sözünü verdi.

Advocaat Aziz Başkan ile görüşüp 2 transfer istedi

EN BÜYÜK ADAY ZİYECH

Dünkü zirvede orta sahada yaratıcı oyuncu eksiği çektiklerini belirterek “2. bölgede birçok alternatifimiz olsa da söz konusu isimlerin tarzı birbirlerine çok benziyor. Oyunu iki yönlü oynayabilen, adam eksilten, kilit pas yüzdesi yüksek bir futbolcum yok. Oyun formasyonumuza baktığımızda buraya mutlaka transfer yapmalıyız” diyen Advocaat, adeta Hakim Ziyech'i tarif etti.

Advocaat Aziz Başkan ile görüşüp 2 transfer istedi

HOCA SOW İÇİN İKNA EDİLDİ

Deneyimli çalıştırıcının hücum bölgesindeki isteklerini karşılayabilecek tek isim ise Moussa Sow gibi görünüyor. Başkan Yıldırım “Başka isimlere yönelmek macera olur. Moussa tanıdığımız bir oyuncu. Taraftarın da sevgilisi. İstikrarı en büyük artısı” sözleriyle oyunun Senegalliden yana olduğunu net şekilde belirtirken Advocaat'ı da bu transfer için ikna etti.

İki yıldızın da bir yıllığına kiralanması için bu hafta yurt dışında temaslar hızlanacak.