Afrin zaferi FETÖ'cüleri hüsrana uğrattı
ensonhaber.com

Tarih bunu yazmalıydı, yazacaktı da...

İyi eğitilmiş bir subay yetiştirmek ne kadar zor, elbette hepimiz biliriz. 80 milyon vatandaşın boğazından kesip ödediği vergilerle yetişen iyi eğitimli bir subayın, kendi halkına silah doğrultması ne demektir, ne tür bir hayal kırıklığıdır; bunu da hepimiz biliriz.

Tahmin ettiğiniz üzere, ruhunu şeytana satmış Fetullah'ın paralı askerlerinin milletimize yaşattığı rezaletten bahsediyoruz.

2016'nın o karanlık temmuz gecesinde TSK'nın içine yuvalanmış bir grup FETÖ'cü, milletin kendilerini korumak için emanet ettiği silahları milletin kendisine çevirerek tarihin görüp görebileceği en büyük alçaklığı yapmıştı.

MİLLETİN TOKADINI YEDİKTEN SONRA KAÇTIKLARI GÜNLERİ HATIRLAYIN

Boğaz köprüsünün ortasında, 17 yaşındaki çocuklara varıncaya kadar, milletin evlatlarını acımasızca öldüren bu katil sürüsü çok geçmeden milletin tokadını yemişti. Ardından da çil yavrusu gibi dağılmış, Türkiye'ye düşman ne kadar ülke varsa hepsinin kapısını çalmaya başlamıştı.

KATİLLERDEN BİRİ EKRAN EKRAN DOLAŞIP ÜLKESİNİ KÖTÜLÜYORDU

Varlığını, milletin (maddi/manevi) fedakarlıklarına borçlu olmasına rağmen hizmet vermek yerine, aklını Fetullah adlı bir meczuba kiralayanlar, milletine silah çekerken bir an olsun vicdan yapmadılar, işler tersine dönünce de tabii ki kaçtılar.

İşte o hainlerden biri de Tuğgeneral Mehmet Yalınalp'ti.

Afrin zaferi FETÖ'cüleri hüsrana uğrattı

Yalınalp, 15 Temmuz'da darbe yapmaya çalışırken, millet tarafından darbe yiyince soluğu Amerika'da almış, sonra da CNN'e çıkıp Türkiye'ye nefret kusmuştu.

TSK'NIN İTİBARI SARSILSIN DİYE HER ŞEYİ YAPTILAR

Milletin TSK'ya sunduğu imkanlarla, yüz binlerce liraya ve onca emeğe mal olan eğitimini tamamlayıp, üst düzey subaylık seviyesine gelmiş Yalınalp, utanç verici şekilde Türk ordusunun zayıfladığını, artık savaşamaz hale geldiğini savunuyor, göz bebeğimiz TSK'nın itibarı sarsılsın CNN'de boy gösteriyordu.

AMERİKALI CNN PROPAGANDA İÇİN FETÖ'CÜLERİ KULLANIYORDU

CNN de bu kötü niyetli propagandayı dünyaya yaymak için FETÖ'cüler üstünden durmak bilmeyen yayınlara imza atıyordu.

Tam da bugün, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde Afrin'den gelen zafer haberi, Türk milletinin boğazını sıkmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü üyelerini nasıl da kahretmiştir, siz tahmin edin.

CNN ABD'ye kaçan FETÖ'cüyle röportaj yaptı