Afrin'de terör saldırısı: 2 ölü, 11 yaralı
DHA

Zeytin Dalı Harekatı’nın başlangıcının yıl dönümünde, gözlerin çevrildiğiteröristlerden arındırılan Afrin şehir merkezinde, sabah saatlerinde bombalı saldırı alarmı verildi.

SABAH BİR ARAÇ KONTROLLÜ OLARAK İNFİLAK ETTİRİLDİ

Günler öncesinden harekatın yıl dönümünde olası saldırılara karşı alarm durumunda olan güvenlik güçleri, sabah saatlerinde ilk olarak kent merkezi yakınlarında durumundan şüphelendiği ve inceleme sonrası bomba yüklü olduğunu belirlediği bir aracı, kontrollü olarak infilak ettirdi.

Afrin'de terör saldırısı VİDEO

VALİLİK BİNASI YAKINLARINDA BOMBALI SALDIRI

Ancak, bu saldırıdan kısa süre sonra otogardan çıkan yolcu midibüsü, Valilik binasına 500 metre mesafedeki Zeytin Dalı Bulvarı'nda infilak ettirildi.

Afrin'de terör saldırısı: 2 ölü, 11 yaralı

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Büyük gürültüyle meydana gelen patlamanın ardından bölgede güvenlik güçleri önlem alırken, sağlık ekipleri de yaralıları ambulanslarla tahliye ederek hastanelere kaldırdı. Yapılan incelemede 2 kişinin öldüğü saldırıda, 11 kişinin de yaralandığı belirlendi.

Afrin'de terör saldırısı: 2 ölü, 11 yaralı

KAMIŞLI'DA TERÖRİSTLERE SEVKİYAT

Öte yandan, dün akşam saatlerinde ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinden, Kamışlı'da bulunan terör örgütü YPG/PKK'ya silah ve mühimmat desteği geldi.

ABD'nin YPG/PKK'ya silah sevkiyatı sürüyor VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)