Ağaç gövdesinden kadın silüeti çıktı
AA

Kastamonu'daki Dokuzkat köyünde odunculuk yapan Osman Balta'nın kestiği bir ceviz ağacının gövdesinden, 'kadın silüeti' çıktı.

Üzerine su dökerek silüeti belirginleştiren Balta, çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine Balta'yı arayan çok sayıda kişi, ağacı satın almak istediklerini söyleyip görmek için Kastamonu'ya geleceklerini dile getirdi.

Ağaç gövdesinden kadın silüeti çıktı

MOBİLYA YAPIMINDA KULLANILIYOR

Osman Balta yaptığı açıklamada, Kastamonu bölgesinde bulunan üretimden düşen ağaçları kesip Bursa'daki bir firmaya gönderdiğini, firmanın da ağaçları mobilya yapımında kullandığını belirtti.

Ağaç gövdesinden kadın silüeti çıktı VİDEO

İLK KEZ GÖRDÜ

Kestiği bir ağacın gövdesinde 'kadın silüeti' olduğunu fark edince şaşırdığını anlatan Balta, meslek hayatı boyunca çok sayıda ağaç kesmesine karşın ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.

Ağaç gövdesinden kadın silüeti çıktı

İLGİ OLDUKÇA FAZLA

Balta, silüetin ağacın kökünden başlayıp yukarı doğru 2 metre devam ettiğini dile getirerek, "Ağacın fotoğrafını sosyal medyada paylaştıktan sonra oldukça ilgi gördü. İstanbul'dan, Bursa'dan çok sayıda kişi aradı. 'Biz gelip bakacağız, ondan sonra sat.' dediler. Onların gelmesini bekliyorum. Ceviz ağacının tonu yaklaşık 1.000 liraya satılıyor ama bu ağacı daha fazlaya satmayı düşünüyorum. İlgi oldukça fazla." dedi.

Ağaç gövdesinden kadın silüeti çıktı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)