Ağaoğlu 200 konut için kampanya başlatıyor

ağa

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, Andromeda Gold Lobisi’nde bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında ‘Her şeyi devletten beklememek gerek' diyerek, konut alacaklara destek sağlayacaklarının müjdesini verdi.

Devlet tarafından konut alacaklara verilecek yüzde 15'lik destek hakkında açıklamalar yapan Ali Ağaoğlu, “Devletin bu fikrini ciddi bir şekilde destekliyoruz. Vaatten çok uygulamaya geçen bir şirket politikamız olduğu için biz de bunu hemen uygulamaya koyduk. İnşaat sektörünün büyümesi çok önemli. O yüzden biz bunu bugünden başlatıyoruz” dedi.

Ağaoğlu 200 konut için kampanya başlatıyor

İNŞAAT SEKTÖRÜ ÇOK EMEK İSTİYOR

Ağaoğlu, inşaat sektörüne yönelik bir algı operasyonu yapıldığını iddia ederken,"Ağaoğlu Rolls Royce'a biniyor diye inşaat sektörünü rant sektörü sanıyorlar. Ben 30 senedir Rolls Royce'a, Mercedes'e biniyorum. Bu sektöre yapılan çok büyük bir haksızlık var. Çok emek isteyen bir sektör" dedi.

Ağaoğlu 200 konut için kampanya başlatıyor

'FAİZİN YÜZDE 35'İNİ VATANDAŞIN ÜZERİNDEN ALACAĞIZ'

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, kampanyanın cuma günü başlayacağını belirtti. Faiz desteği yapacaklarını söyleyen Rahvalı, "Bugün 100 bin liralık bir kredi kullananın bir fazin yükünü alıyor, bu kampanya sayesinde 120 aya 0,57 faizi uygulamak sureti ile faiz kısmının yüzde 35'lik yükünü vatandaşın üzerinden alacağız" dedi. Yüzde 1 peşinatla bunu gerçekleştireceklerini açıklayan Rahvalı, geri kalan kısmını ise taksitlere böleceklerini duyurdu.

'KAMPANYA İÇİN KONUT STOĞUMUZ 200 ADET'

Şu anda tamamı bitmiş evler için bu kampanyayı düzenleyeceklerini söyleyen Hasan Rahvalı, "Hemen teslim daireler için 13 Şubat Cuma uygulamaya geçeceğiz. Bu kampanya kapsamında 200 adet bitmiş konut stoğumuz var. 150 milyon liralık bir kredi için yüzde 13 gibi bir desek söz konusu olacak" dedi.

Ağaoğlu 200 konut için kampanya başlatıyor

KAMPANYA ÜÇ PROJE İÇİN GEÇERLİ

'Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden' kampanyasının Maslak My Home, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olduğu belirtildi.

Ali Ağaoğlu son olarak Türk ekonomisine katkı sağlamak için üretmeye devam edeceklerini açıkladı.