Ağaoğlu'ndan Alman yatırımcılara ortak proje daveti

proje

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir Almanya Ekonomi Konseyi’nin “Geleceğin Sektörleri ve Türkiye-Almanya İşbirliği – Dijital Altyapı ve Dijital Ekonomi” başlıklı panelinde “Büyüme ve Gelişmenin Şartı: Dijital Hizmetlerin Oluşması ve Gelişmesi” konulu konuşma yaptı.

"ODAĞIMIZ AKILLI EV SİSTEMLERİ"

Ağaoğlu Türkiye’nin “Dijitalleşme Endeksi”nde inşaat sektörünün lideri olduğunun altını çizen Halisdemir, “Dijitalleşme endeksinde 10 puanlık iyileşme yüzde 1,5’lik EBITDA artışına yol açıyor. Müşterilerimizin hayatını her anlamda kolaylaştıran CRM Sistemi, satışçılarımıza her an her yerde satış yapabilmesi imkanı sunan Satış Entegrasyon Sistemi, yapı güvenliği için gerçekleştirdiğimiz Stres Testi çalışmalarımızdan bazıları. Şu an odağımız ise akıllı ev sistemleri… Müşterilerimizin tecrübeleri ile zenginleştirdiğimiz, pazar analizlerimizde dijitalleşmeyi ön planda tuttuğumuz çalışmalarımız neticesinde Ağaoğlu’nun yeni evlerinde artık ortam ışığından su sıcaklığına her şeyin ayarlanması bir telefon ya da tablet uzaklığında” dedi.

EMEKLİLER İÇİN ORTAK KONUT PROJESİ

Almanya’ya işbirliği çağrısında bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Halisdemir, özellikle yaşlılar için konut projeleri için ortak yatırımlar gerçekleştirelim dedi. Halisdemir, “Türkiye ve Almanya arasındaki 2014 yılı verilerine göre 32 milyar euro’luk toplam ticaret hacmini arttıralım ve bu ilişkileri daha da güçlendirmek için üzerimize düşeni yapalım” şeklinde konuştu.