Ağrı'da çocuklar İngilizceyi modern sınıflarda öğreniyor
ensonhaber.com

Görev yaptığı okulda İngilizce sınıfı kurmak isteyen İlknur Güven, hayırseverlerden alınan desteklerle öğrencileri için modern bir sınıf oluşturdu.

İNGİLİZCE SINIFI KURMA HAYALİ

Ağrı'nın Hamur ilçesindeki Başsavcı İhsan Eroğul Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapan İngilizce öğretmeni İlknur Güven, tamamı kız öğrencilerden oluşan okulda İngilizce sınıfı kurmak istedi.

YARDIMDA BULUNDULAR

Bir proje hazırlayıp İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer'den destek isteyen Güven'e; kısa sürede Kaymakamlık, Türkiye Yardım Sevenler Derneği, İbrahim Çeçen Vakfı ve birçok hayırsever yardımda bulundu.

Ağrı'da çocuklar İngilizceyi modern sınıflarda öğreniyor

SINIFIN AÇILIŞI YAPILDI

Desteklerle okulda kullanılmayan bir dersliği modern bir İngilizce sınıfına dönüştüren Güven, Kaymakam Tuncer, eşi Çiğdem Tuncer ve davetlilerin katılımıyla sınıfın açılışını gerçekleştirdi.

"HAYAL ETTİĞİMİZ SINIF OLDU"

İlknur Güven, "Çok mutluyum çünkü çocuklarımız istediklerinde çok amaçlı salon, kütüphane, ders çalışma ya da her alana dair kitabı bulabilecek. Bunun yanında dinleme, ayrıca gramer derslerini işleyebilecekleri bir sınıfa sahipler. Burası Ağrı genelinde bütün alanları geliştirebilecekleri ve çocukların materyallere rahatlıkla ulaşabilecekleri tam donanımlı ilk sınıf. Çocuklar daha rahat İngilizce öğrenecekler ve öğrendiklerini günlük hayatta da kullanabilecekler. Geçen yıl projeyi başlattık. Kısmet olmadı. destekçiler  sayesinde hayal ettiğimiz sınıfa sahip olduk." dedi.

Ağrı'da çocuklar İngilizceyi modern sınıflarda öğreniyor