Ağrı'da PKK'lılar 2 vatandaşı katletti
İHA

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 2 vatandaş, AK Parti'ye oy verdiği için PKK'lı teröristlerce öldürüldü. İkisi de asılı halde bulundu.

AK PARTİ'NİN SANDIK MÜŞAHİTLİĞİNİ YAPACAKTI

Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre; 24 Haziran'da AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı tarafından sandık müşahidi olarak görevlendirilen Mevlüt Bengi'den pazar günü haber alamayan ilçe teşkilatı mensupları, yedek sandık müşahidini görev yapacağı okula gönderdi.

CESEDİ ÜZERİNDE NOT BULUNDU

Bengi'nin telefonunun kapalı olması ve kendisinden uzun süre haber alınamamasından şüphelenen yakınları da durumu güvenlik güçlerine haber bildirdi. Bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, Bengi'nin cesedini, Yaygınyurt köyü kırsalında elektrik direğine bağlı ve başından silahla vurulmuş halde bulundu.

Cesedin yanında "2015 yılından beri devletin ajanlığını yaptığı için öldürülmüştür." yazılı not bulundu.

Ağrı'da PKK'lılar 2 vatandaşı katlettiMevlüt Bengi'nin çocukları yetim kaldı

HASTANE GÖREVLİSİ DE ASILARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Doğubayazıt’ta dün yaşanan ikinci olayda ise AK Parti’ye destek verdiği gerekçesiyle Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde görev yapan temizlik personeli Feyzi Ertik, evinin bahçesinde bulunan mutfakta iple asılmış şekilde ölü bulundu.

Ağrı'da PKK'lılar 2 vatandaşı katlettiFeyzi Ertik

TELEFONUN ARDINDAN DIŞARI ÇIKTI

İddiaya göre, Doğubayazıt Sağdıç köyünde ikamet eden Feyzi Ertik evdeyken kendisine gelen telefona cevap verdikten sonra dışarı çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Yapılan aramalar neticesinde Ertik, evinin bahçesinde bulunan mutfakta iple asılı şekilde ölü olarak bulundu.

Doğubayazıt’ta yaşanan iki sivil infaz dolayısıyla ilçe halkı teröre lanet okudu. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlatıldığı öğrenildi. Daha önce de Ağrı'da birçok korucu işbirlikçi denilerek teröristlerce katledilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)