Ahmet Davutoğlu veda konuşmasını yaptı
ensonhaber.com

AK Parti'de kadroların değişse de hedeflerin değişmeyeceği mesajını konuşmasına yansıtan Ahmet Davutoğlu, kendisinin genel başkan seçildiği kongrenin veda değil vefa kongresi olduğunu vurguladı, bugünkü kongrenin de veda değil vefa niteliği taşıdığını belirtti.

İşte Davutoğlu'nun sözlerinden satır başları:

Vefa üzerine omuzumuzdaki emaneti büyük bir sorumlulukla yüklendik bu süreçte AK Parti teşkilatı altındaki herkesin birlik ve beraberliğini hep birlikte koruduk. Milletimizin 7 Haziran'da verdiği mesajı aldık ve gereğini yerine getirdik 1 Kasım seçimlerine ülkemizi götürdük.

Ahmet Davutoğlu veda konuşmasını yaptı

Ahmet Davutoğlu veda konuşmasını yaptı İZLE

PARTİMİZİ 1 KASIM'DA YENİDEN İKTİDARA TAŞIDIK

Partimizi yeniden iktidara taşıdık. Seçimden önce milletimize verdiğimiz sözleri tutarak sizlerin başını dik tutmak için üç ay gibi kısa bir sürede bütün vaatleri yerine getirdik. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı projeleri sonuçlandırdık.

EN KAPSAMLI TERÖR TEHDİDİYLE KARŞILAŞTIK

Cumhuriyet döneminin en kapsamlı terör tehdidiyle karşı karşıya kaldık. Başarılı bir mücadele verdik. Ülkemizin her dağı her sokağı teröristlerden temizleninceye kadar mücadelemiz devam edecektir. Bu dönemde Türkiye bölgesinde devam eden yangınalar rağmen istikrarını korudu. Aşkla heyecanla ülkemizi baştanbaşa mahmur etme çabası içerisinde olduk. 81 ilimizin tamamına gittik. Rabbime hamd ediyorum verdiğimiz her sözü tuttuk. Her ne yaptıysak sizlerle birlikte yaptık.

VEDA DEĞİL VEFA KONGRESİ

Huzurlarınıza teşkilatımıza hareketimizin her bir ferdine teşekkür ediyoruz. 2. Olağanüstü Kongre'nin 'de bir vefa kongresi olmasını diliyorum. Bir veda değil vefa kongresi olmalı.

KOLTUKLARDAN VAZGEÇERİZ, DAVAMIZI BIRAKMAYIZ

Ahdimize davamıza asla veda etmeyiz asla bırakmayız. Biz geçici gündemlerin peşinde değiliz. Bir gün hepimiz bu geçici dünyaya veda edeceğiz geriye sadece rabbimize verdiğimiz sözler kalacak. Bu harekette hiçbirimiz vazgeçilmez değiliz. Bu hareketin asla vazgeçmeyeceği ilkeleri vardır. AK Parti bütün Türkiye'nin partisi olmuştur. Bu çerçevede partimizin riayet ettiği altı ana ilkeyi hatırlatmak istiyorum. AK Parti'nin birinci ilkesi insan onurunu korumaktır.