Ahmet Hakan Erdoğan'ın Feyzioğlu'na tepkisini yazdı

Ahmet Hakan Erdoğan'ın Feyzioğlu'na tepkisini yazdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Danıştayın 146. kuruluş yıl dönümü töreninde uzun ve siyasi konuştuğu gerekçesiyle Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'na tepki göstermişti.

Gazeteci yazar Ahmet Hakan, Başbakan ile Feyzioğlu arasında yaşananları Hürriyet'teki köşesine taşıdı. Hakan ayrıca, toplumdaki olası tepki yorumlarını 10 farklı şekilde analiz etti.

ATARLANMANIN HEMEN ARDINDAN İLK 10 TEPKİ

*Edepsizsin Metin Feyzioğlu... (Beyefendi'yi üzeni üzmeye hazır bekleyenlerin ilk tepkisi.)

*Önderimizsin Metin Feyzioğlu.. (Beyefendi'yi öfkelendireni anında kendisine lider seçenlerin ilk tepkisi)

*Tiyatro bu.. Hesaplıbir çıkış.. Erdoğan bu çıkışı yaparak Feyzioğlu'nun rakibi yapmış oldu. Yaman adam bu Erdoğan.. (Sözde külyutmaz ve güya şifre çözücülerin ilk tepkisi)

*Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir olay.. Bu olay bir asır konuşulur.. (Yangına körükle gidenlerin, gaz verme meraklılarının ilk tepkisi)

*Eyvah.. Rezil olduk.. Dış dünya ne diyecek? Ne olduklarından ziyade nasıl göründüklerine önem verenlerin ilk tepkisi)

*Erdoğan öfkeden kızarırken Abdullah Gül gülümsüyordu.. (Fitne çıkarmak için hiçbir fırsatı kaçırmayanların ilk tepkisi)

*General Necdet Bey de kuzu kuzu urdu Başbakan'a.. Böyle komutan mı olur? (Yıl olmuş 2014.. Hala askerden medet umanların ilk tepkisi)

*Dövseydi oyu kesin yüzde 90 olurdu.. (Yaptıkalrı her siyasi analizi "Bizim halk efeleneni sever kardeşim" diye bitirenlerin ilk tepkisi)

*Bu da ikinci one minute! Kahramansın Erdoğan.. (Erdoğan'ı övmek için herhangi bir gerekçeye ihtiyaç duymayanların ilk tepkisi)

*Başbakan diktatör olsa Metin Feyzioğlu'nu oracıkta asardı. (Erdoğan2ın diktatör olmadığını ispatlama timinin ilk tepkisi)

Yazının tamamı için tıklayın