Ak Parti Milletvekili Selvi'ye darp iddiası

Ak Parti Milletvekili Selvi'ye darp iddiası

Olay, saat 00.10 sıralarında Bor Caddesi'nde bulunan Ak Parti seçim bürosunda meydana geldi. Ak Parti Milletvekili Ömer Selvi ile Ak Partili olduğu öğrenilen Niğde'de yerel bir TV kanalı ve bir gazete sahibi Naci Ünlü arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Ak Parti Milletvekili Selvi'nin, Ünlü tarafından darp edildiği iddia edildi. Olayın ardından Selvi, Niğde Sungurbey Polis Merkezi'ne gitti. Olayın duyulması üzerine de, Niğde Ak Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Ak Partili Faruk Akdoğan ve İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt polis merkezine gelerek olay hakkında bilgi aldı. Selvi, ifade verdikten sonra polis merkezinden ayrıldı. Basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına Selvi, "Önemli bir şey yok hayat devam ediyor" şeklinde cevap verdi.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Taraflar, konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmazken, kavganın parti içi bir çekişmeden kaynaklandığı ileri sürüldü. Ömer Selvi'nin Naci Ünlü'den şikayetçi olup olmadığı ise bilinmiyor.