AK Parti'de aday heyecanı
ensonhaber.com

Yerel seçimlerde yeni bir zaferle yoluna devam etmek isteyen Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'de kritik yerlerdeki adaylar belirlendi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti'nin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıklıyor.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Belediyelerde vazife üstlenecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Cumhur ittifakına bağlılığımızı buradan tekrar ifade ediyoruz. Sayın Bahçeli'ye İstanbul, İzmir ve Ankara'da aday çıkarmayarak AK Parti'yi destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

ZİLLET İTTİFAKI'NA ELEŞTİRİ

Sayın Bahçeli'nin ifadesiyle Zillet İttifakı karşısında yükümüzün ne kadar ağır olduğunu ifade etmek istiyorum. Zira bu mağlum ittifakın içerisinde vatanseverliğe karşı, milliyetperveliğe karşı ne ararsanız var. Hele hele terör örgütünün içinde olduğu böyle bir ittifaktan milli ittifak çıkar mı?

"KANDİL'DE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÇOCUKLARA NELER YAPTIĞINI GÖRÜYORUZ"

Terör örgütünün destek verdiği böyle bir oluşumun içerisinde vatanseverlik çıkar mı? İşte bugün bazı medya yaınlarında da gördüğümüz gibi çocukları dağlara kaçırıp onlara Kandil'de neler uygulandığını görüyoruz.

Başkan Erdoğan: Zillet ittifakını sandığa gömeceğiz VİDEO

"MİLLETİM SANDIĞA GÖMECEKTİR"

Şu anda ana muhalefet partisi bu tür bir oluşumla, Kandil'den aldığı icazetle bir araya gelen böyle bir ittifakı inanıyorum ki 31 Mart'ta benim milletim o teröristleri nasıl çukurlara gömdüyse şimdi de sandığa gömecektir.

Kardeşlerim onun için çok çalışacağız. Ve inşallah 31 Mart gecesi bizler için çok anlamlı olacak. Çok farklı olacak. Ve şimdi gençlere hitap ediyorum. Birileri için ittifaklar seçimle, sandıkla sınırlı olabilir.

"İTTİFAKI SONRAKİ NESİLLERE BIRAKACAĞIZ"

Biz ülkenin ve milletin gelceği için yaptığımız ittifakı inşallah sonraki nesillere de miras olarak bırakacağız. Buradan bir kez daha MHP'ye gönül vermiş kardeşelrimize ve Sayın Bahçeli'ye bu kutlu yürüyüşe destek verdikleri için minentlerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Günün 24 saati yılın 365 günü milletimizin gönlüne girmek için çalışan AK Parti ise sandıktan hep istinasız lider olarak çıktı. 2019 için formülümüz aynıdır.

"KAPISINI ÇALMADIK HANE BIRAKMAYIN"

İstanbul, şunu unutmayın AK Parti'nin her bir teşklita mensubu, her ilçemizde, her mahallemizde, her köyümüzde kapısını çalmadık hane bırakmayacaktır. Buna var mıyız?

Gençler dikkat ediniz, başlayacaktır demiyorum, sürdürecektir diyorum. Çünkü biz bu gönül kazanma çabasını hiç bırakmadık.

Biz oy oranımız düştüğünde iktidarımız tehlikeye girdiği için değil milletimizin gözünde irtifa kaybettiğimiz için üzülüyorduk. Aynı şekilde kazandığımızda milletimizin gönlünü kazandığımız için seviniyorduk.

"BİR BELEDİYE BAŞKANI HALKINA TEPEDEN BAKMAZ"

Bir belediye başkanı halkına tepeden bakamaz. Belediye başkanı tevazu ehlidir. Önce millet der, önce memleket der. Bulunduğu görevde kibir, büyüklük taslama, milletle irtibatını koparma hastalığına kapılan hiç kimsenin AK Parti'de yeri olamaz.