AK Parti'den CHP'li Pekşen'in sözlerine ilk tepki

Mahir Ünal, AK Parti'nin MYK'sı sonrası basın mensuplarının karşısına geçti ve gündemdeki konularla ilgili açıklama yaptı.

Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in "Darbeyi AKP yaptı, şehitleri öngöremedi" sözlerinin sorulması üzerine şunları söyledi;

CHP'li Haluk Pekşen: Darbeyi AKP yaptı VİDEO

"HESABINI SORARIZ"

"Bu Kılıçdaroğlu CHP'sinin yeni yaptığı bir şey değil. 15 Temmuz'dan sonra başlattılar devam ettiriyorlar. Acı olan şu ki; Kılıçdaroğlu'nun CHP'si FETÖ tehdidi olduğuna inanmıyordu. Darbe yaptıklarına inanmıyorlardı. 40 yıldan beri devletin içine sızmış bu yapının bütün Türkiye ve Dünya tarafından anlaşılmışken Kılıçdaroğlu'nun CHP'si ısrarla neden bunu görmezden geliyor. Bunun vebalinin altından kalkamaz. Biz 15 Temmuz'u sulandırmak isteyen, tiyatro diyen, kontrollü darbe diyen herkesle 15 Temmuz'un anısına milletin hatırına mücadele edeeriz. Hesabını sorarız. O gece bu ülke işgal edilmek istendi. Uluslararası FETÖ propagandasının Türkiye ayağını CHP yürütüyor. FETÖ, CHP'nin söylemlerini referans gösteriyor. 250 şehit spekülasyon konusu yapılamaz. Hesabını sorarız.

CHP'li vekil: Darbeyi AKP yaptı, şehitleri öngöremedi haberi
AK Parti'den CHP'li Pekşen'in sözlerine ilk tepki