AK Partili Yeneroğlu'ndan ZDF'ye ayar
ensonhaber.com

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Alman ZDF kanalında FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeneroğlu, ZDF spikerinin "Türkiye'nin kaderi bu geceden sonra değişti mi?" sorusuna cevap verdi.  Mustafa Yeneroğlu, Alman medyasında süreki 'Erdoğan darbesi' gibi benzetmelerin yapıldığını bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.

AK Partili Yeneroğlu'ndan ZDF'ye ayar

İNSANLAR DARBECİLERE GEÇİT VERMEDİ

AK Partili vekil, şöyle konuştu; "Türkiye değişecek. İnsanlar daha gururlu ve özgüvenleri daha yüksek olarak gezecekler sokaklarda. Çünkü bu millet canları pahasına Türkiye'nin demokrasisi ve özgürlüğü için mücadelede. Bu insanlar inanılmaz bir mücadele ile darbecilere geçit vermedi, onlara karşı durdu. Bu insanlar askeri tank ve helikopterlerin ateşlerine rağmen direndiler ve yürüyüşlerine devam ettiler. Bu sayade Türkiye'nin demokrasisi ve hukuk devleti her zamankinden daha da güçlendi.

AK Partili Yeneroğlu'ndan ZDF'ye ayar VİDEO

ALMAN MEDYASINDA SÜREKLİ TEKRARLANAN KLİŞELER..

Ve buna bir ilave daha yapmak istiyorum; özellikle Alman medyasında sürekli tekrarlanan klişeler, sizin de belirttiğiniz sözde Kuzey Kore gidişatı veya ülkenin sürekli aşırılığa doğru ilerlemesi ya da, 'Erdoğan darbesi' gibi benzetmeler kabul edilemez.

GELSİNLER GÖRSÜNLER..

Bizi izleyenleri Türkiye'ye davet ediyorum, gelsinler ve kendileri görsünler. Almanya'da son günlerdeki yayınların gerçekleri ne kadar yansıttığını bizzat tesbit etsinler.  Biz sadece gördüklerimizi aktarabiliriz. Ben darbe gecesi sığınakta değil, parlamentodaydım.

SÜREKLİ ERDOĞAN'I SUÇLAMAKLA BİR YERE VARILAMAZ

Sürekli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlama ile bir yere varılamaz. Sonuçta bu millet toplu bir şekilde sokağa çıktı ve direndi. Erdoğan'ı destekleyen de desteklemeyen de.. Tüm partiler darbeye karşı çıktı. Bu darbeyi kim desteklemişse tabii ki hesap verecektir."