AK Parti'nin aday göstereceği 3 bakan

AK Parti'nin aday göstereceği 3 bakan

ENSONHABER.COM / ÖZEL KALEM Ankara'nın en Özel Kalemi yine bomba bir haberle karşınızda.. 2014 seçimleri yarışının başlamasının ardından günlerce AK Partili hangi bakanların, hangi şehirlerden aday gösterileceği tartışılıyordu. Tartışmalar süre dursun Özel Kalem bombayı patlatsın..

ADAY GÖSTERİLECEK 3 BAKAN

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın büyükşehir belediye başkan adaylıkları resmiyet kazandı.

HANGİ İSİM HANGİ ŞEHİRDEN ADAY OLACAK

Fatma Şahin'in Gaziantep'ten, Sadullah Ergin Antakya'dan, Binali Yıldırım'ın ise İzmir'den aday gösterileceği öğrenildi. Kabineden sadece adaylıkları resmiyet kazanan bu üç bakanın seçim yarışında yer alacağı ifade ediliyor.

DİĞER ŞEHİRLER/İSİMLER

Edirne adayı Tuna Bekleviç, Erzurum adayı Mehmet Sekmen, Balıkesir adayı Edip Uğur olacak. Çankırı'da İrfan Dinç, Trabzon'da Fevzi Gümrükçüoğlu, Samsun'da daYusuf Ziya Yılmaz yeniden aday olarak gösterilecek isimler. Ayrıca Kadir Topbaş'ın yeniden adaylığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Aralık'ta Haliç Kongre Merkezi'nde Ak Parti İl Başkanlığı'nın organize ettiği programda açıklanacak.