Akif Manaf kimdir

akif manaf

Moskova Ekonomi Enstitüsü'nde Sibernetik Ekonomi bölümünden 1980 yılında mezun oldu. Ekonomi ve matematik dallarında uzmanlaştı. Ekonomi üzerine master yaptıktan sonra Moskova Ekonomi Enstitüsü'nde öğretim üyesi oldu. 1994'te felsefe doktorasını (Ph.D.) tamamladı.

Yoga ile ilk tanışması 5 yaşında, ilk Yoga eğitimine başlaması ise 7 yaşında oldu. 14 yaşında düzenli yoga uygulamaya başladı. 1989 yılında uzakdoğu felsefelerine ilgisi nedeni ile Hindistan'a yerleşti. Yoga üstadlarından eğitimler alarak yogi ünvanı aldı. Sanskritçe öğrendi. Veda bilimi ve Yoga felsefesinde bilgi sahibi olup uzmanlaştı.

Himalayalarda yaşayan yoga üstadlarından eğitim alarak, Yoga Sistemi'nin tüm öğreti ve tekniklerini öğrendi. Uzun bir süre Himalayalarda kaldı. Yoga Academy adlı yoga eğitim merkezini 1994 yılında Hindistan'da açtı. Himalayalarda yaşayan üstadı Maha-Vişnu Maheş Yogi Üstattan sırası ile 1995 te Maha Yogi, 2007 de Yogaçarya ve 2009 da Paramahamsa ünvanını aldı.

Türkiye'ye geldikten sonra çeşitli üniversite ve kurumlarda eğitimler vermiş ve kurmuş olduğu Yoga Academy'de halen bu eğitimlerine devam etmektedir.

Akif Manaf: Yoga ile Cinsel isteği arttırmak İZLE