İstanbul 18°C
Ankara 15°C
İzmir 21°C

Konya'da iddiaya göre 17 yaşındaki öz kızı E.A.'ya tecavüz edip hamile bırakan 53 yaşındaki çoban Ö.A., eşiyle birlikte evde doğum yaptırdıktan sonra, doğan bebeği çuvala koyup nefessiz kalmasını sağlayarak öldürdü. Ardından da cesedi çuvalla dere yatağına attı. Bu durum E.A.'nın rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasıyla ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden Ö.A., tutuklanırken, eşi 39 yaşındaki A.A.'nın da sorgusu sürüyor.
Merkez Meram İlçesi İnlice Beldesi'nde çobanlık yaparak geçimini sağlayan 2'si kız 5 çocuk babası Ö.A., iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada öz kızı E.A.'ya tecavüz etti. Babasının tehditi üzerine durumu kimseye anlatamayan E.A.'nın psikolojisi bozuldu. Hamile kalıp karnı büyüdükten sonra kızının hamile kaldığını anlayan anne A.A., ''Bunu sana kim yaptı. Bu çocuk kimden'' diye sordu. Annesinin ısrarına dayanamayan E.A., babasının tecavüz ettiğini söyledi. İddiaya göre anne de durumu gizledi. Durumu çevredekilerden saklamaya çalışan Ö.A. ve eşi A.A., kızlarını dışarı çıkartmadı. Yaklaşık 1 ay öncede kızlarını kendi imkanlarıyla evde doğum yapmasını sağladı. Ö.A. dünyaya gelen kız bebeğini bir çuvala koyarak nefessiz kalıp ölmesine neden oldu. Öldüğünü anlayınca da cesedi çuvalın içinde, evlerinin yaklaşık 2 kilometre uzağında bir dere yatağını attı.
Doğum yaptıktan sonra ağrıları dinmeyen genç kız önceki gün ailesi tarafından Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Anne ve baba, doktorlara kızının karnında şiddetli bir ağrı olduğunu öne sürüp, doğum yaptığını gizledi. Fakat doktorlar yaptıkları muayene genç kızın yeni doğum yaptığını saptadı. Kızın yaşın küçük olması ve durumdan şüphelenen doktorlar durumu jandarmaya bildirdi.
Meram İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de Ö.A.'yı evinde gözaltına aldı. İlk önce suçlamaları kabul etmeyen Ö.A., daha sonra suçunu itiraf etti. Kızına tecavüz ettiğini, eşiyle birlikte de evde doğum yaptırdığını söylemesi üzerine dün eşi A.A. da gözaltına alındı.
Yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Ö.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. A.A.'nın sorgusu ise devam ediyor.
Ö.A.'nın cesedi çuval içinde dere yatağını attığını belirtmesi üzerine jandarma ekipleri dere yatağında bebeğin cesedi aradı. Yapılan aramada sadece çuval bulunurken bebeğin cesedine ulaşılamadı. Bebeğin cesedinin vahşi hayvanlarca parçalandığı tahmin eden jandarma arama çalışmasını sürdürüyor.
Hastanede bulunan E.A.'nın tedavisi tamamlandıktan sonra devlet koruması altına alınacağı, ailenin diğer çocuklarının da koruma altına alındığı belirtildi.
Apple'ın laptolarda ters duran logusunun sırrı yıllar sonra ortaya çıktı.
2 yıllık bir çalışma ile Cumhuriyet'in ilk yıllarında faaliyet gösteren İstiklal Mahkemeleri'nin gizli dosyaları açıldı
Skyactiv teknolojisi kullanılarak üretilen Yepyeni Mazda CX-5, ilk sahiplerini buldu.
Tasarımcıların 2012 ve 2013 defilelerinde kullanılan saç modelleri ve aksesuar seçimleri.
Uzan: Emekliliğimi yaşıyorum. Burada olmaktan mutluyum. Bir Fransız gibi yaşıyorum.
Geçen ay umreye giden Sibel Turnagöl; Kutsal Topraklar'a yaptığı ziyaretin hayatını tamamen değiştirdiğini söylüyor
CHP, il ve belediye başkanlarına 3 yılda 3 sandık için tüm hazırlıkları yapması için uyardı.
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
Memur sendikaları son teklif sonrası Başbakan'ı aradı ama..
Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder