AKP'ye içiyoruz grubuna ilginç sürpriz

AKP'ye içiyoruz grubuna ilginç sürpriz

TAPDK'nin yeni yaptığı düzenleme ile alkol satışına getirdiği sınırmalar birçok kişinin tepkisinin çekmiş hatta bu kararı protesto etmek isteyenler, 29 Ocak Cumartesi gecesi, bulunduğu şehirdeki belirli meydanlarda toplanıp içki içecekti.

Etkinliğe göre, herkes İstanbul'da Taksim ve Moda sahili, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Antalya'da toplanmak üzere kararlaştırılan etkinliğe 1 günde 65 bin kişi kayıt olmuştu. Facebook'ta bir araya gelen eylemciler daha sonra bu rakam çığ gibi büyüyüp 130 bine yükseldi...

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 'AK Parti'ye İçiyoruz' adlı etkinlik sayfasında toplanan 130 bin kişi bu sabah gördüklerine inanamadı. Katılmayı planladıkları etkinliğin adı değiştirilmiş, 'Seçimlerde AK Parti'ye Oy Atmaya Gideceğim Diyenler' olmuştu. Yani sayfaya ilk kayıt olduklarında, AK Parti karşıtı bir eylem yapacaklarını düşünen kullanıcılar, bir anda en sıkı AK Partili oluverdiler.

''BEN BİR AK PARTİ'LİYİM''

Etkinliği düzenleyen kişinin sayfaya yazdıkları olanları açıklıyordu:

'Ben bir Ak Parti'liyim. Ülkemde 130 bin içme meraklısı insan olduğunu bilmek üzücü. Rahatsızlığımızdan dolayı çok memnunum. Bu etkinlik hacklenmedi, bilerek yapılan bir oyundu. Kimileriniz çaktı kimileriniz çakmadı ama çok güldüm.'

Şimdi herkes, dalga geçmek için düzenlenen bu sayfanın gerçekten bir eyleme aracı olup olmayacağını merak ediyor. (Posta)