Aksaray’da çifte cinayetin zanlısı yakalandı
İHA

İki gün önce gece saatlerinde Sultanhanı ilçesinde meydana gelen olayda, Mediha Akdağ (50) ve Tuncer Kütük (27) 68 BM 327 plakalı araçta tabancayla öldürülmüş olarak bulundu. Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi olarak öldürülen Mediha Akdağ’ın olaydan sonra ortadan kaybolan kocası Ş.A.’yı aramaya başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda cinayet zanlısı Ş.A., Konya’da saklandığı evde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Aksaray’da çifte cinayetin zanlısı yakalandı

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Konya’da yakalandıktan sonra Aksaray’a götürülen cinayet zanlısı Ş.A.’nın jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Cinayet zanlısı Ş.A.’nın boşanma aşamasındaki eşi Mediha Akdağ’ın Tuncer Kütük ile birlikte Konya’daki evlerinden eşyalarını aldıktan sonra Aksaray’a döndüğünü ve kendisinin de otomobille takip ettiğini söylediği öne sürüldü.

Aksaray’da çifte cinayetin zanlısı yakalandı

Cinayet zanlısı Ş.A.’nın Sultanhanı ilçesine gelindiğinde otomobile ateş ettiği ve ayaklarından yaralanan Tuncer Kütük’ün de direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobiliyle şarampole düştüğü öğrenildi. Yaşanan bu olayın ardından cinayet zanlısı Ş.A.’nın aracının yanına giderek 2 yıldır boşanma aşamasında olduğu eşi Mediha Akdağ’ın kafasına ve vücuduna 3’er kurşun sıktıktan sonra Tuncer Kütük’ü de öldürdüğü ortaya çıktı.

Sultanhanı İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen cinayet zanlısının sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Aksaray’da çifte cinayetin zanlısı yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)