Alaçatı mavisini evinize taşıyın

Tarihi taş evleri ve rüzgar sörfü ile ünlü olan Alaçatı'yı artık eve taşımak mümkün. Kullanılan süs eşyaları ve tercih edilen renklerle bu artık çok kolay...

Alaçatı mavisini evinize taşıyın

Eğer Alaçatı yaz tatili planlarınızda yer almıyor ama ev dekorasyonunuza bunu yansıtmak istiyorsanız bunu gerçekleştirmeniz artık mümkün.

BEYAZ VE BEJ TONLARI KULLANIN

Alaçatı serinliğini sofralarımıza taşımanın en popüler ve pratik yolu; öncelikle hangi öğün olursa olsun, masamızın zemininde beyaz ve bej gibi açık renk tonlarına yer vermemiz olacaktır.

Alaçatı mavisini evinize taşıyın

Tabak ve servis takımlarımızda mavileri beyazlarla bir arada kombinlemek bir diğer altın kuralımız. Mavi cam ayaklı kadehler ve madalyan baskılı camlar ile masamıza ihtiyaç duyduğu ferah hareketi kazandırmış oluruz.

LAVANTA BUKETLERİNE YER AÇIN

Lavanta desenli sofra tekstilleri ve aynı desende tabak takımları ile maviden yola çıkıp, eflatuna kadar uzanan bir sofrada elbette ki lavanta buketlerine de yer açmamız, masayı vazolandırmamız şart.

Unutmadan bu sene ekmek sepetlerini dantellendirmek apayrı bir moda furyası, uygulamazsak olmaz tabii.

Alaçatı mavisini evinize taşıyın

AHŞAP BİR ZEMİN KULLANILABİLİR

Son dokunuşu da mavili beyazlı vazolar, mumluklar ve kaselerle ahşap bir zemin üzerinde bir arada kullanarak kendimizi bir anda Alaçatı’nın butik taş ev bir pansiyonunda hissetmemek kaçınılmaz olacaktır.