Alanya'da 15 yaşındaki kıza tecavüz

alanya

30 Ağustos'ta 15 yaşındaki V.F. Almanya'nın Nürnberg şehrinden babası Georg, annesi Kathrina F.  ile birlikte 15 günlük tatil için Alanya'nın Türkler mahallesinde bulunan 5 yıldızlı bir otele yerleşti. Ardından V.F., annesi Kathrina'nın masaj yaptırmak istemesi üzerine birlikte otelde bulunan SPA salonuna gitti.

ÇIĞLIKLARLA SALONDAN ÇIKTI

İddiaya göre anne masaja girerken V.F. bekleme salonunda beklemeye başladı. Bu sırada otelin SPA salonu işletmecisi olduğu iddia edilen 30 yaşındaki B.K. V.F.'nin yanına gelerek ücretsiz masaj yapabileceğini söyledi. V.F. de ücretsiz masajı kabul ederek masaj bölümüne geçti. Daha sonra V.F. masaj yapan B.K'nin masaj sırasında kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek çığlıklarla salondan annesinin yanına gitti. Olayın ardından otel yönetimi ve Anne Kathrina ile baba Georg F. jandarmaya başvurdu.

TECAVÜZÜ BAŞKASI ÜSTLENDİ

Otele gelen jandarma B.K'yi gözaltına alırken tecavüz olayını ise ismi öğrenilemeyen başka bir çalışan üstlendi. V.F. ise jandarma tarafından sağlık raporu için hastaneye sevk edildi. Doktor raporunda küçük kızda vajinal bölgesinde yırtıkların tespit edildiği belirtildi. Ailenin tecavüz edenin B.K. olduğu ısrarı üzerine jandarma ekipleri B.K. ile suçu üstlenen kişiyi teşhis için jandarmaya götürdü.

SERBEST BIRAKILDI

Jandarmada, küçük kızın, tecavüzü edenin B.K. ısrarı üzerine savcılığa çıkartılan SPA işletmecisi B.K., genç kızın kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini iddia ederken, verdiği ifadeden sonra serbest bırakıldı.

TATİLLERİNE DEVAM ETTİLER

Aile ise Türkler bölgesinde bulunan otelden çıkarak İmcekum bölgesinde bulunan başka bir otele yerleşti. Tatillerine devam eden ailenin, 13 Eylül'de kentten ayrılacakları öğrenildi.