Aleyna Tilki: Google'da herkes beni aratıyor

Aleyna Tilki: Google'da herkes beni aratıyor

Number1 Türk Fm’de yayınlanan “Kadir Çetin ile Numberone Star’ın” bu haftaki konuğu genç şarkıcı Aleyna Tilki’ydi. Samimi açıklamalarda bulunan Tilki, "25 yaşında evlenip çocuk yapacağım" dedi.

Tilki'nin açıklamalarından ara başlıklar...

"EUROVİSİON'A İHTİYACIM YOK BENİM"

'Ülkemi temsil etmek çok isterim ama Eurovision’da değil' diyen Aleyna Tilki, "Benim şu anda bu platforma ihtiyacım yok, hemde ben tek başıma platforma bağlı olmadan daha kalıcı bir şekilde ülkemi temsil etmek istiyorum' dedi.

'CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE OLDUĞU İÇİN OKUL DEĞİŞTİRİYORUM'

"Neden sürekli okul değiştiriyorsun okulla ilgili bir sorun mu yaşıyorsun?" sorusu üzerine, okulu deşifre olduğu için okulun önünde fanlarının toplandığını, tehdit edildiğini, çok fazla korumayla okula gitmek istemediğinden can güvenliğinin sağlanması için okulunu değiştirmek zorunda kaldığını söyledi. Ünlü olmadan önce kıskanıldığını ve bu yüzden kız gruplarından dayak yediğini söyleyen Aleyna Tilki, “Ne yapacaksanız çabuk yapın diyordum kızlar bana takıyordu. Ben onlardan daha kalıplı olduğum halde onlara kıyamıyordum dayak yiyordum” dedi.

'25 YAŞINDA EVLENİP ÇOCUK SAHİBİ OLACAĞIM'

Aile hayatını çok sevdiğini ve kendisinden bir parçanın da olmasını çok istediğini söyleyen genç şarkıcı, 25 yaşında evleneceğini ve mutlaka çocuk yapacağını söyledi.

'GOOGLE'A 'A' YAZINCA BENİM ADIM ÇIKIYOR'

Kadir Çetin’in “Cevapsız Çınlama şarkısı ile 300 milyonu geçtin, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan ismi oldun” demesi üzerine Aleyna Tilki, “Google’da en çok aratılan ilk benim ikinci şeyse “Slime” nasıl yapılır. İlk Aleyna Tilki yani Youtube’ta da 'A' yazınca Ahmet Kaya ikinci benim’” dedi.

'BEBEKLER DE TEYZELER DE BENİ DİNLİYOR'

Hedef kitlesi olmayan insanların da onu dinlediğini belirten Aleyna Tilki ”Sokakta bebeklerden tutun 70'li 80'li yaşlara kadar uzanan teyzeler, babanneler, amcalar da dahil olmak üzere beni dinliyorlar.Konserlerimde oturan teyzeleri görünce dedim ki kendime Aleyna sanırım oldu bu iş.”