Ali Fuat Yılmazer tutuklandı

Ali Fuat Yılmazer tutuklandı

17 ve 25 Aralık operasyonları ve Selam Tevhid Terör Örgütü soruşturmasıyla hükümeti devirmeye yönelik girişimler yapan Cemaat'in polislerine operasyon devam ediyor.

TUTUKLANDILAR

Aralarında, operasyonların baş sorumlusu olarak gösterilen eski polis müdürü Ali Fuat Yılmazer'in de bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında verdiği poz sembol fotoğraf haline getirilmek istenen Hayati Başdağ da var. 5 kişi ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Tutuklama gerekçesi 'evrakta sahtecilik. Ali Fuat Yılmazer'in tutuklanma gerekçesinde örgüt kurma ve yönetme suçları da var.

BELGEDE SAHTECİLİK

Mahkeme 12 kişinin belgede sahtecilik yaparak yasa dışı dinlemeler yaptığı gerekçesiyle tutuklanmasına karar verdi. Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın tutuklama gerekçeleri arasında "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek" de var

İŞTE TUTUKLANAN İSİMLER

Tutuklanan isimler şöyle: Ali Fuat Yılmazer, Erol Demirhan, Hikmet Kopan, Abdülhakim Sönmez, Harun Aydın, Muhammet Ali Iklı, Tolga Güzeltaş, İkbal Kayaduman, Metin Canbay, Ali İhsan Tezcan, Hayati Başdağ.

Ali Fuat Yılmazer tutuklandı İZLE