Ali Şen: Bu başarı Guinnes Rekorlar Kitabı’na girer

Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'dan önce başkanlık yapan isimlerinden Ali Şen, A Spor'da katıldığı canlı yayında önemli ifadeler kullandı.

Ali Şen, Fenerbahçe'nin bu sezonki durumunun Nani'nin Başakşehir maçından sonraki açıklamaları ile özetlenebileceğini söyleyerek Şenol Güneş'in de kendi başkanlığı döneminde teknik direktörlük için gündeme geldiğini ilk kez açıkladı.

Ali Şen'in açıklamaları şu şekilde:

“PEREIRA YILDIZLARI TAKIM YAPAMADI”

“Fenerbahçe'de bu sezon için yapılan transferlerin hepsi iyi transferler. Böyle bir kadroyu Pereira takım yapamadı. Bunun cezasını çekiyoruz. Akıllı bir antrenör, kendinden daha ünlü bir futbolcuyu idare edebilmeliydi ama bunu yapamadı. Yönetime yansıtmadan bunu çözmeliydi. Bu sene karşında bir rakip vardı. Sen çok iyi bir kadroyu kavgalı bir hale getiriyorsun, rakibin kötü bir kadroyu iyi takım yaptı.”

Ali Şen: Bu başarı Guinnes Rekorlar Kitabı’na girer

“BEŞİKTAŞ'IN BAŞARISI GUINNES REKORLAR KİTABI'NA GİRER”

“Hem hiçbir maçı evinde oynama, stat yap, o arada takımı yönet ve şampiyon ol. Beşiktaş'ın başarısı Guinnes Rekorlar Kitabı'na girer. Fikret Orman'ın babasını tanırım. Bu şampiyonlukta en büyük pay sahibi önce Fikret Orman, sonra da Şenol Güneş'tir”

“ŞENOL GÜNEŞ İLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTEMİŞTİM”

“Teknik direktör olabilir ama sportif direktör yabancı olmamalıdır. Yapılan planlama doğruydu ama İtalyan direktör fikri yanlıştı. Ben Şenol Güneş'i Fenerbahçe'ye getirecektim. Rıdvan Dilmen'i de sportif direktör yaptım. Şenol Güneş Rıdvan Dilmen'in altında çalışmam diyerek teklifi kabul etmedi. Ben Şenol Güneş'le çalışmayı çok istedim ama olmadı”