Ali Şen: Suç Aziz Yıldırım'da değil hoca ve futbolcularda

Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, takımın geçen yılla bu yılın farkının harcanan para olduğunu söyledi ve hatanın büyük bir bölümünün teknik direktörde olduğunu belirterek "Bu yıl da boynumuzu büktüler. Çok üzgün ve öfkeliyim" dedi.

18 YILIN EN İYİ YÖNETİMİNİ GÖSTERDİ

"Bu yıl Aziz Yıldırım 70 milyon Euro daha çok para harcadı. Çok iyi bir kadro yaptı. Bu takımdan çok iyi bir kadro çıkarmak lazım. Çok yıldız + çok para = şampiyonluk diye bir şey yok futbolda. İyi kadro ve çok iyi yönetim eşittir şampiyonluk, o kesin. Aziz Yıldırım bu yıl son 18 yılın en iyi yönetimini gösterdi. Başkan her şeye karışıyor dediler, eleştirdiler. O da gitti profesyonelleri getirdi. İtalya'da başarılı olan bir kişiyi getirdi ve sportif direktör yaptı. Sportif direktör olan kişi de antrenör buldu. Bunlar hep ideal şeylerdi. Böyle olması gerektiği söyleniyordu. Onları yaptı."

Ali Şen: Suç Aziz Yıldırım'da değil hoca ve futbolcularda İZLE

Ali Şen: Suç Aziz Yıldırım'da değil hoca ve futbolcularda

ŞİMDİYE KADAR ŞAMPİYONLUK İLAN EDİLMELİYDİ

"Kadron müthiş, arkanda Fenerbahçe gibi dünyanın en iyi taraftarına sahip bir güç var. Parasal yönden herşey iyi, bütün bunlara rağmen takım olamıyorsan hata senin. Bugün 6 beraberlik 3 mağlubiyet alabiliyorsan ve artık rakibinin puanlar kaybetmelerini bekliyorsan bir düşüneceksin. Son dönemimizde 84 puan ile Fenerbahçe şampiyon olmuştu. O dönemden bu yana Fenerbahçe 80 puan alamadı. 75 puanlarda şampiyonluklar aldı. Fenerbahçe coşkulu oynamazsa, çok gol atmazsa taraftarı stada gitmez. Nitekim de gitmiyor. Gönlü kırılıyor, futboldan haz almıyor. Bunu düzeltecek kişi tekrar Aziz Yıldırım'dır. Aziz Yıldırım'a bu camianın taraftarı ve hepimiz sınırsız destek verdik. Bu yıl da iyi yönetti..Bu yılın kabahati antrenör ve yardımcıları. Antrenörden kaynaklanıyor sorun çünkü bu kadro ile , yedekleri bile alternatifli kadro ile Fenerbahçe'nin şimdiye kadar şampiyonluğunu ilan etmesi lazımdı."

Ali Şen: Suç Aziz Yıldırım'da değil hoca ve futbolcularda

BEŞİKTAŞ BİR MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ

"Şampiyonluk yolunda önde olan Beşiktaş'ın bir mucizeyi gerçekleştirdiğini dile getiren Ali Şen sözlerini şöyle tamamladı: "Beşiktaş geze geze , kadrosu da çok güçlü olmadan ligde bu kadar güçlü kadrosu bulunan Fenerbahçe'ye puan farkı attı."