All-Star'a seçilen Embiid'e Rihanna soruldu

KRALSPOR

NBA'de All-Star heyecanı yaklaşırken, ilk 5'e seçilen basketbolcular da belli oldu. Joel Embiid'in NBA All-Star'da Doğu Karması'nın ilk 5'ine seçilmesiyle Amerika'nın spor gündemi değişti.

All-Star'a seçilen Embiid'e Rihanna soruldu

RİHANNA'DAN ALL-STAR OL ÖYLE GEL CEVABI

2014 yılında draft olarak NBA kariyerine adım atan Joel Embiid, o dönem attığı bir tweetle Rihanna'ya kur yaptığını ancak ret cevabı aldığını söylemişti.

Basında çıkan Rihanna haberlerini, "Bu doğru. Bu ünlü kızı(Rihanna) tavlamaya çalıştım ve o da, "All-Star ol, öyle gel" dedi." şeklinde attığı tweetle doğrulamıştı.All-Star'a seçilen Embiid'e Rihanna soruldu

ALL-STAR'A SEÇİLİNCE RİHANNA SORULDU

All-Star'a seçilen Jeol Embiid'e yıllar önce attığı Rihanna tweeti sorulunca gülerek, "Rihanna beni geri çevirmişti. Şimdi ona geri dönmem için bir neden yok. Dışarıda birçok güzel kadın var. Ben de güzelim. Yoluma devam edeceğim." dedi.

All-Star'a seçilen Embiid'e Rihanna soruldu

RİHANNA'NIN INSTAGRAM HESABINA YORUM YAĞDI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Rihanna'nın Instagram hesabındaki paylaşımların altına hayranları Joel Embiid'i mentionlayarak binlerce yorum attı. Barbadoslu şarkıcı Rihanna ise henüz bu konuda bir açıklama yapmadı.

All-Star'a seçilen Embiid'e Rihanna soruldu