Alman ırkçı parti seçime İslam'ı malzeme ediyor
ensonhaber.com

Almanya'da yaklaşan parlamento seçimleri, bütün partleri telaşe içerisine soktu. Merkel'in Hristiyan Demokratları seçmenlerden oy toplayabilmek için Türkiye'yi ile ilişkileri kullanırken, ırkçı ve göçmen karşıtı Almanya Alternatif Partisi'de (AfD) seçim için İslami unsurlardan prim yapmaya çalışıyor.

"BİKİNİLERİMİZİ SEVİYORUZ"

Başkent Berlin'de asılan AfD propagandası afişlerinden birinde yine AfD'nin nefret dili hakimdi. Görüntüde iki bikinili kadın görünürken, afişin üzerinde "Burka? Biz bikinilerimizi seviyoruz." sloganı yazıldı.

Alman ırkçı parti seçime İslam'ı malzeme ediyor

Bir diğer afişin üzerinde de mülteci karşıtlığına değinildi. Hamile bir kadın üzerinden verilen mesajda, kadının çimlerin üzerinde yatıyor. Bu kez de "Yeni Almanlar mı? Biz çocuklarımızı kendimiz yaparız." sloganı yazıyor.

Alman ırkçı parti seçime İslam'ı malzeme ediyor

ALMANYA'NIN YENİ NAZİ PARTİSİ: AfD

Alman ırkçı ve göçmen karşıtı Alternatif Alman Partisi (AfD) göreve gelmeleri halinde mültecilerin olmadığı, İslamdan arındırılan ve ırkçılığın tavan yaptığı bir Almanya'yı hayata geçirmeyi planlıyor. Almanya'da bile kendileri için bu fikirlerinden ötürü nazi benzetmeleri yapılıyor.