Alman medyası bu Türk'ü konuşuyor

Alman devlet televizyonu ARD'de yayınlanan tartışma programında "Türkiye'de insan hakları" konusu tartışılırken 5 Alman katılımcı karşısında tek başına olan Tuğrul Selmanoğlu'nun verdiği  cesur yanıtlar dikkat çekti.

Alman medyası bu Türk'ü konuşuyor

Alman medyası bu Türk'ü konuşuyor VİDEO

"ERDOĞAN'A SALDIRANLAR GERÇEKTE İSLAM'A SALDIRIYOR"

Türkiye'yi insan hakları konusunda ağır şekilde eleştiren katılımcılara,"Sözde insan hakları bahanesiyle bize nasıl bir yaptırım uygulayacaklarını tartışıyorlar. İşte ilişkileri çığırından çıkaran mesele aynen bu tavrınız. Aslında Erdoğan'a saldıranlar gerçekte İslam'a saldırmaya çalışıyorlar. Erdoğan'ın şahsında İslamcılık görüyorsunuz ve Erdoğan'a saldırarak İslama saldırdığınızı düşünüyorsunuz. Bunu oy kaygısı ile yapıyorsunuz. Hollanda örneğinde görüldüğü gibi.

Alman medyası bu Türk'ü konuşuyor

"BİR GÜN YAPTIĞINIZ HATAYI ANLAYACAKSINIZ"

Kısa vadede bu size bir iki puan kazandırabilir. Ama asıl islam düşmanlığı ile oy avcılığı yapanlar ırkçı partilerdir ve uzun vadede aslında bu tavrınızın onlara yaradığını göreceksiniz. Asıl onların değirmenine su taşıyorsunuz. Bir gün yaptığınız hatayı anlayacaksınız." diye konuştu.

BU TAVRINIZ O KADAR İĞRENÇ Kİ!

"Sadece son 2 yılda teröre vermiş olduğumuz 1211 kurban var. Bu Avrupa ülkelerinin tamamındaki terör saldırılarında ölenlerin 4 katı. 249 şehir verdiğimiz bir darbe girişimi var. Bu tavrınız o kadar iğrenç ki! Türk halkı Avrupa'dan dayanışma sergilenmesini bekliyor."

Alman medyası bu Türk'ü konuşuyor

ALMAN MEDYASINDA HABER OLDU

Programda verdiği yanıtlarla damga vuran Selmanoğlu için Alman Die Welt gazetesi "Moderatör ve katılımcılar, Erdoğan taraftarını durdurmakta zorlandı." başlığını kullandı. Focus, Der Spiegel gibi gazeteler de Selmanoğlu'nun konuşmasını haber yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN DAVET İDDİASI

Selmanoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye'ye davet edildiği iddia edildi.