Alman medyası Frankfurt'taki saldırının üstünü örtüyor

uiea

Almanya'nın hava trafiğiyle övündüğü Frankfurt Havalimanı'nda bugün öğle saatlerinde bir olay yaşandı. Alman Focus, son dakika bilgisi olarak paylaştığı olayda havalimanında biber gazlı bir saldırı meydana geldiği bilgisi bulunuyordu.

ALMAN MEDYASI SALDIRI HABERİNİ VERMİYOR, OLAYI GİZLİYOR

Bir dönem Avrupa hava trafiğini elinde tutan Lufthansa'nın, THY'nin gerisinde kalması Almanlar'ı uzun zamandır rahatsız ediyor. Bu nedenle Almanya'da, havalimanında meydana gelen saldırıyla ilgili haberler 'son dakika bilgisinin' ötesine geçemedi.

Alman medyası olayı bir anda kapattı, yokmuş gibi davrandı. Saldırının, terör saldırısı olup olmadığı konusunda dahi tek kelime açıklamaya yer verilmedi, haber gazete ve televizyonların sitelerinde yer almadı.

ALMANLAR'IN GÜNDEMİ SALDIRI DEĞİL, TÜRKİYE

Öyle ki en çok satan Bild'in web sitesine girdiğimizde, sitenin sürmanşetinde Frankfurt Havalimanı'ndaki biber gazlı saldırı yerine, "Türkiye'de haksız yere(!) gözaltına alınan Alman çift" haberiyle karşılaştık.

Alman medyası Frankfurt'taki saldırının üstünü örtüyor

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA OLSA, AYNI ŞEKİLDE Mİ DAVRANILARLARDI

"İstanbul Atatürk Havalimanı'nda terör paniği" başlıklı haberleri hatırlayın. Dalgınlık yapan bir yolcunun çantasını unutmasını bile "İstanbul'da şüpheli çanta paniği" gibi terör haberi sunar şekilde aktaran Alman medyası, kendi ülkelerinin menfaatine olunca, olan bir saldırıyı dahi görmezden gelebiliyor.