Almanya'da rehine krizi
ensonhaber.com

Almanya'da bulunan Köln tren istasyonunda rehine krizi yaşanıyor. Tren istasyonuna oldukça yakın bir bölgede bir kadının rehin alındığı açıklandı.

Almanya'da rehine krizi

POLİSLER BÖLGEYE GELDİ

Polis olayla ilgili şu an için daha fazla bilgi vermedi. Alman polisi olay mahalini güvenlik kordonuna aldı. Alman gazeteci Bild, terörle mücadele ekiplerinin olay yerine doğru yola çıktıklarını iddia etti.

Almanya'da rehine krizi

TERÖR KARŞITI BİRLİKLER BÖLGEDE

Görgü tanıklarından biri, olay anında silah sesi duyduğunu söylese de Alman polisi olay yerinde silah ateşlenip ateşlenmediği konusunda açıklama yapmazken, olayın terör eylemi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Öte yandan Alman BILD, terör karşıtı birliklerin de bölgeye gönderildiğini belirtti.

Almanya'da rehine krizi

YOLCULAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Tren istasyonunun boşaltılmasından sonra içerde trenlere binmek üzere bekleyen yolcular, valizleriyle Köln sokaklarına dağıldı. Çok sayıda yolcu valizleriyle birlikte güvenli bölgelerde beklerken, bir çou Köln Katedrali'nin merdivenlerine oturarak tren istasyonunun açılmasını bekledi.

Almanya'da rehine krizi VİDEO

Almanya'da rehine krizi

Almanya'da rehine krizi

Almanya'da rehine krizi

İTFAİYELER VE AMBULANSLAR

Terör önleyici birlikler ile  polisin geldiği tren istasyonuna, daha sonra ambulans ve çok sayıda itfaiye eşlik etti. Çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Almanya'da rehine krizi

ZANLI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Görgü tanıkları, silah sesleri geldiğini açıklarken, polis saldırganın müdahale sırasında ağır yaralandığı ve etkisiz hale getirildiği açıklandı. Kadın rehinenin ise karmaşada hafif yaralandığı belirtildi. olayın bir terör olayı olduğu yolunda işaretler bulunmadığı bildirildi.