Alt geçit inşaatı sırasında insan kemikleri bulundu

Alt geçit inşaatı sırasında insan kemikleri bulundu

Adana Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Mahallesi'ndeki Mustafa Kemal Paşa Bulvarı devamında Denizli Alt Geçit inşaatına başladı. İnşaat sırasında yaklaşık 1.5 ay önce bir kişi otomobili ile geçerken iş makinesinin çelik kolonunun düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Alt geçit inşaatı sırasında insan kemikleri bulundu

POLİSLERE HABER VERİLDİ

Bu olaydan sonra yol araç trafiğine kapatıldı. Sakarya Mahallesi tarafından alt geçidin inşaatına devam edilirken, bugün işçiler alt geçit çalışmasını sürdürdükleri sırada beton kolon attıkları yerin arasında kemikler olduğunu gördü. Bunun üzerine hemen polise haber verildi. Olay yerine gelen polis 3 kişiye ait olduğunu tahmin ettiği insan kemiklerini görünce, çevrede araştırma yaptı.

DAHA ÖNCE MEZARLIK OLARAK KULLANILMIŞ

İnşaata olay yeri inceleme ekipleri geldi. Polis önce Denizli Mahallesi'nde kaybolan 3 arkadaşın öldürülüp buraya gömülmüş olmasından şüphelendi. Ancak daha sonra yapılan araştırmada daha önce Çukobirlik'in bahçesi olan yerin yıllar önce mezar olarak kullanıldığını öğrendi. Bunun üzerine polis, kemikleri çekiç ile tek tek çıkartıp İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderme kararı aldı. Kemiklerin sırrı yapılan incelemeden sonra ortaya çıkacak.

Ancak ekipler, çıkan kemiklerin 10 yıl önce kaybolan 3 arkadaşın olma ihtimali üzeride de duruyor.