Altunizade metrobüs durağında yoğunluk
İHA

Anadolu Yakası'nda oturan İstanbullular, bu sabah da Altunizade metrobüs durağında aynı manzarayla karşılaştı.

ADIM ATACAK YER YOK

İşe ya da okula gitmek isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde metrobüslere akın etti. Altunizade metrobüs durağında ise adeta insan seli yaşandı. Kalabalığın yoğun olduğu durakta, uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar, hem metrobüse binmek için hem de turnikelerden geçmek için sıra beklemek zorunda kaldı.

Altunizade metrobüs durağında aşırı yoğunluk VİDEO

Altunizade metrobüs durağında yoğunluk

Metrobüse binmek için sıra bekleyen bir genç, "Bence gereksiz, herkes Marmaray’ı da kullanabilir. Dersime geç kalıyorum ben bunun yüzünden." diye konuştu.

ÜSKÜDAR - ÇEKMEKÖY METROSU YOĞUNLUĞU ARTIRDI

Üsküdar-Çekmeköy arasında tam kapasite çalışan metro hattı, Altunizade metrobüs durağının yoğunluğunu artırdı. Özellikle Ümraniye, Çekmeköy ilçelerinde oturanlar, metroyu kullanarak Altunizade durağından metrobüse geçiyor.

Altunizade metrobüs durağında yoğunluk

BOŞ METROBÜSLER YOĞUNLUĞU AZALTABİLİR

Metrobüs hattında ara duraklarda oluşan yoğunluk, boş metrobüslerle eritilebiliyor. Uzunçayır, Altunizade duraklarında özellikle sabah saatlerinde, bu sistem uygulanıyor.

Altunizade'de son günlerde oluşan bu yoğunluk da daha fazla boş metrobüsle eritilebilir.

İETT GENEL MÜDÜRÜ MUĞLA'DAN GELDİ

Öte yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İETT Genel Müdürlüğü'ne atadığı Hamdi Alper Kolukısa, yüzbaşı rütbesiyle TSK'dan ayrıldıktan sonra Muğla'da çalıştı.

Muğla Valiliği İl Trafik Komisyonu'nda 5 yıl çalışan Kolukısa, 2014-2019 arası Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yaptı.

Altunizade metrobüs durağında yoğunluk

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)