Android'e gelmesi merakla beklenen en iyi 10 oyun
ensonhaber.com

Mobil oyunler, her yıl grafik bakımından daha da etkileyici hale geliyor ve her yıl büyüyen akıllı telefon ekranlarında oyun deneyimi daha da artıyor. 2019 yılında oynamayı dört gözle beklediğimiz Android'e gelecek en iyi 10 oyuna, birlikte göz atalım:

1. APEX LEGENDS

apex legends

İlk çıktığı haftada 25 milyon oyuncu sayısına ulaşarak rekor kıran Apex Legends, mobil platformlarda PUBG ve Fortnite'a da meydan okuyabilir mi? Geliştirici EA Games, bu sorunun cevabını almak için oyunu mobil platformlara getirmeyi planlıyor.

2. HUMAN: FALL FLAT

human

Bilgisayarda ve oyun konsollarında son zamanlarda oldukça popüler hale gelen Human: Fall Flat, eğlenceli oyun yapısıyla dikkat çekiyor. Oyunun geliştiricisi Curve Digital, Human: Fall Flat'ı cep telefonuna getirmek için '505 Game' ile ortak oldu.

3. MARIO KART TOUR

mario kart

Nintendo, 1 yıl önce Mario Kart oyununun cep telefonlarına da geleceğini söylemesine rağmen, son zamanlarda sessizliğe bürünmüştü. Şirket, artık Mario Kart'ın mobil platformlara da geleceğini resmi olarak onayladı. Nintendo ayrıca, Mario Kart Tour'un oynanmasının tamamen ücretsiz olacağını ve uygulama içi satın alımlar olacağını söyledi.

4. DIABLO IMMORTAL

mario

Google Play Store'da bulunan aksiyon/RPG tarzı oyunların ilham kaynağı olan Diablo Immortal, nihayet Android işletim sistemine geliyor. Oyun, Google Play Store üzerinden şimdiden Ön Kayıt alıyor. Oyuna kaydınızı gerçekleştirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Diablo Immortal Ön Kayıt

5. HAMSTERDAM

hamsterdam

Kemirgen farelerin öfkelerine hazır mısınız? Hamsterdam oyunu, sizi Hamsterdam şehrini kötülerin elinden kurtarmak için soluksuz bir maceranın içine sürüklüyor. Büyüleyici bir sanat tarzı ve zengin bir oyun yapısına sahip olan Hamsterdam, mart ayında android için demo sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor.

6. EVE: ECHOES

EVE

EVE Online, dünyanın en popüler çok oyunculu oyunlarından biridir. Yapım şirketi, popüler oyunu, EVE: Echoes ismiyle Android ve iOS platformlarına getirmeye hazırlanıyor.

7. THE ELDER SCROLLS: BLADES

the elder

Bethesda, 2018 yılında 45 saniyelik The Elder Scrolls VI fragmanını yayınlamasına rağmen oyun hakkında hâlâ herhangi bir bilgi vermedi. Ancak yapımcı, oyun hayranlarının elini boş bırakmayarak oyunu mobil platformlara getiriyor. Oyuna Google Play üzerinden Ön Kayıt yaptırmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

The Elder Scrolls: Blades Ön Kayıt

8. H1Z1

H1Z1

Bilgisayarlara gelen battle royale tarzı oyunların başarısı her geçen gün artarken, bu oyunlar mobil platformlarda da büyük başarılar elde ediyor. Bu durumun farkında olan bir zombi kıyamet oyunu olan H1Z1, çok yakında mobil platformlar için yayınlanacak.

9. SHADOWGUN WARGAMES

shadow

Shadowgun Legends, Shadowgun Wargames unvanıyla daha da rekabetçi hale gelecek. Yeni oyun, arenada birbirine karşı beş Shadowgun kahramanından oluşan iki takımı ortaya koyuyor. Her kahramanın kendine has yetenekleri, güçlü yönleri ve zayıf yönleri olan oyun, bu yıl içinde Android ve iOS için yayınlanacak.

10. BLADE RUNNER 2049

blade runner

The Walking Dead'in yapımcıları olan Next Games, Blade Runner 2049'un mobil oyun uyarlaması üzerinde çalışıyor. Şu anda beta aşamasında olan oyun, yakın bir zamanda indirilmeye hazır hale gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji