Anestezi uzmanı komşusunun köpeğini bayıltıp kaçırdı
İHA

1

Beykoz Göksu evlerinde oturan Güzelhan ailesi, yaklaşık bir ay önce ortadan kaybolan köpeklerini bulmak için arama çalışması başlattı. Bu sırada sitenin güvenlik kameralarını inceleyen aile, büyük bir şokla karşılaştı.

Güvenlik kameralarında evin köpeği Ares’in komşuları Anestesi Uzmanı Tevfik C. tarafından araba bagajına bindirildiği görüldü. Aile bunun üzerine neye uğradığını şaşırdı. Aile komşularından şikayetçi olurken, kayıp köpek bir ay sonra şans eseri bulundu.

KÖPEK SESİNDEN UYUYAMADIĞI İÇİN KAÇIRMIŞ

Evin annesi Gaye Aras Güzelhan, Ares’in kaybolmasından 10 gün sonra güvenlik kameralarını kontrol ettiklerini belirterek, "Görüntüleri izlediğimizde maalesef karşı komşumun sabah erken saatlerde evinden çıktığını bahçeme girdiğini ve Ares’i aldığını ve zorla bagajına koyup siteden çıktığını gördük" şeklinde konuştu. Anestesi Uzmanı Tevfik C.’nin kendisine pişman olduğunu söylediğini belirten Güzelhan, şunları söyledi:

"Tevfik C., uykusuz kaldığı için Ares’i kaçırdığını iddia etti. Sokak köpeği olduğunu sandığını, nöbetten geldiğini ve sabaha kadar uyuyamadığını ve köpeklerin dışarıda çok havladığını söyledi bana. Diğer köpeklerin kaçtığını ve sadece Ares’i yakalayabildiğini bildirdi. Fakat görüntüler böyle değil."

Anestezi uzmanı komşusunun köpeğini bayıltıp kaçırdı VİDEO

“ELLERİYLE KOYMUŞ GİBİ BULDULAR”

Kayıp köpeği Ares’in, köpeği kaçıran Tevfik C.’nin ailesi tarafından bulunduğunu söyleyen Güzelhan, "Bir pazar günü, oğlu bizi Küçüksu’ya çağırdı. Biz de ailesine dedik ki, Göksu’nun oraya bırakmışsınız Küçüksu’da niye arıyorsunuz? Bugünün ertesinde bu söyledikleri yere çok yakın bir benzin istasyonunun orada şans eseri Ares arabalarının karşısına çıkmış ve Ares’i arabaya koyup buraya getirdiler. Ben bir aydır İstanbul’da Ares’i ararken elleriyle bulmuş gibi getirdiler" diye konuştu.

Anestezi uzmanı komşusunun köpeğini bayıltıp kaçırdı

“BACAKLARINDA YARA İZİ VAR”

Güzelhan, köpeklerinin bacaklarında yara izi olduğunu ve psikolojinin bozulduğunu belirterek, "Dikişleri var. Bacaklarında yara var. İnanılmaz zayıflamış. Dikiş attırdık, serum taktırdık. Psikolojik olarak zaten çok kötü. Yabancılara karşı inanılmaz duyarlı olmaya başladı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)