Diyarbakır şehidinin imam babası cenaze namazı kıldırdı
Ajanslar

Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan er Mustafa Bilgili'nin cenazesi, Amasya'nın Suluova ilçesinde toprağa verildi.

Diyarbakır şehidinin imam babası cenaze namazı kıldırdı

BABA EVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Merzifon'daki 5. Ana Jet Üssü'nden ambulansla alınan şehit Bilgili'nin cenazesi, ilçedeki baba evine götürüldü. Burada helallik alındıktan sonra cenaze, Hacı Mustafa Camisi'ne getirildi.

Ankara şehidinin imam babası cenaze namazı kıldırdı VİDEO

CENAZE NAMAZINI İMAM OLAN BABASI KILDIRDI

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bilgili'nin cenazesi, Suluova Şehitliği'nde defnedildi. Cenaze namazını şehit Bilgili'nin Kazanlı Camisi'nde imam olarak görev yapan babası Recep Bilgili kıldırdı.

Diyarbakır şehidinin imam babası cenaze namazı kıldırdı

İKİZİNDEN ÖNCE ASKERE GİTTİ

Bu arada ikiz kardeşi Ramazan Bilgili evlendiği için şehit er Mustafa Bilgili'nin ikizinden önce askere gittiği, tezkeresini aldıktan sonra ikiz kardeşinin vatani görevini yapmayı planladığı öğrenildi.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları ile Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan ve vatandaşlar katıldı.