Ankara'da genç kadını boğazına çakmak dayayarak gasbetti
DHA

s

Ankara’da, 5 gün önce akşam saatlerinde Altındağ ilçesine bağlı Kale Mahallesi Mazi Sokak üzerinde, tek başına evine doğru yürüyen Rena Y.’yi uzun süre takip eden Müjdat Karakaya, sokağın girişinde genç kadına saldırdı.

ÇAKMAĞI BOĞAZINA DAYADI

Rena Y.’nin boğazına sarılan saldırgan, cebinden çakmağı genç kadının boğazına bıçak gibi dayayıp, telefonu vermesini istedi. Saldırgana direnen Rana Y., dengesini kaybedip yere düştü.

Ankara'da genç kadını boğazına çakmak dayayarak gasp etti ViDEO

GENÇ KIZ TEKRAR DÜŞTÜ

Çevredekilerden yardım istemek için bağıran Rena Y.’yi, "Sesini çıkarma seni öldürürüm. Bağırma, seni keserim ve kimsenin ruhu duymaz" diyerek tehdit eden Karakaya, telefonu gasbederek kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, şok geçiren Rana Y.’nin yerden kalkıp bir süre yürüdükten sonra tekrar düştüğü görüldü.

KİMLİĞİ GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Olayın faillini yakalamak için çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerasından kimliği tespit edilen Karakaya’yı, telefonu satmak için geldiği dükkanda kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki ifadesinde suçunu kabul eden Karakaya, Rena Y.’nin boğazına dayadığı aletin çakmak olduğunu iddia etti.

Ele geçirilen telefon da sahibine teslim edildi. Yağma, güveni kötüye kullanma, kullanmak için uyuşturucu bulundurma ve adam yaralama suçlarından kaydı bulunan Karakaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)