Ankaralı Namık kimdir

“Ankaralı Namık” ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu (39), Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

İşte esprili sözleriyle Ankara havasını insanlara sevdiren Namık'ın hayatı...

Ankaralı Namık kimdir

Ankaralı Namık - Sakla Gözyaşını Annem İZLE

6 YAŞINDA SAZI ELİNE ALDI

Ankaralı Namık, 6 yaşında eline aldığı sazı ile önceleri Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakaplarıyla tanınmaya başlayan, ancak asıl şöhreti Ankaralı Namık adıyla kazanan, gerçek adı Namık Uğurlu olan sanatçıdır.

Ankaralı Namık kimdir

Ankaranın şimşir kaşıklarla müzikleri yapılan havalarına, esprili sözleri de ekleyerek,müziğin ülkenin her tarafına yayılmasında büyük katkısı olmuştur.

"ARABADA BEŞ EVDE ON BEŞ"LE ÜNLÜ OLDU

2005 yılında ismi pek tanınmayan sanatçı Arabada Beş Evde On Beş adlı albümü milyonlar satarak bir çok megastarı geride bırakarak rekorlar kırmıştır

Ankaralı Namık - Dar Geldi Sana Ankara

ASIL MELEĞİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış.

ALBÜM SATIŞLARI TARKAN'LA YARIŞTI

2008 yılında Ah babam sağ olsaydı adlı albümü kendisiyle aynı dönemde albüm çıkaran Megastar Tarkan’la sıkı bir mücadele içinde oldğunu albüm satışlarının yakın olduğunu belirtmiştir. Son iki albümünü 700bin adetin üzerinde satmıştır.

Ankaralı Namık - Hovarda VİDEO

Ankaralı Namık kimdir

Ankaralı Namık feci şekilde hayatını kaybetti VİDEO

SİYASETİ DE DENEDİ

Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.

Ankaralı Namık evli ve 2 çocuk babasıdır.

ANKARALI NAMIK VE EŞİ
Ankaralı Namık kimdir