Ankara'yı kilitleyen kar yağışı

Ankara'yı kilitleyen kar yağışı

Ankara'da siyasetin iyiden iyiye ısındığı bugünlerde hava koşulları gittikçe sertleşiyor. Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı özellikle Başkent Ankara'da hayatı olumsuz etkiliyor.

ANKARA'DA KENT ULAŞIMI KİLİTLENDİ

Pazartesi'den beri ankarayı etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Ankara Valiliği önce özürlü personeli ve solunum rahatsızlığı bulunan personelini 2 gün izinli saydı. Ardından da okulları tatil etti. Özellikle akşam saatlerinde bastıran yoğun kar yağışı kent içi ulaşımı zorlaştırdı.

Mesai saatlerinde bastıran yoğun kar yağışı trafiği kilitlerken, vatandaşlar toplu taşıma araçlarından inerek yollarına yürüyerek devam etmek zorunda kaldı. Başkent'te bir çok araç kullanıcıları tarafından sokağa bırakılmış durumda. Bu durum trafik akışını olumsuz etkiliyor.

GÖKÇEK: YOLLAR TUZLU NASIL İNANDIRAYIM TADAYIM MI

Ankara'da yaşanan trafik sıkışıklığı ve buzlanma nedeniyle twitter'da takipçileriyle de tartışşma yaşayan Melih Gökçek, bir takipçisine, 'Murat inan yollar tuzlu. Nasıl inandırayım bilmiyorum ki, tatsan mı acaba:)' şeklinde cevap verdi.

MELİH GKÇEK'TEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: Hafta sonuna kadar aşınmış lastiklerle yola çıkmayın..

Ardından kısa bir açıklama yapan Melih Gökçek, '4 bin cadde ve bulvar var. Hepsini birden açamayız' şeklinde konuştu.

GÖKÇEK SUÇLUYU BULDU: AŞINMIŞ LASTİKLER

Ankaralılar'ın tepkisi sonrası açıklama yapmak zorunda kalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise aşınmış lastiklerle trafiğe çıkan ve kayarak kaza yapan sürücüleri suçladı. Ardından Ankara'nın tamamında yol açma ve tuzlama çalışması yapabilmenin büyük bir maliyet gerektirdiğini ileri süren Gökçek, sağduyu çağrısı yaptı.

ARAÇLARI YOLLARDA BIRAKTILAR

Gökçek, Ankara- Eskişehir yolu arasında yaşanan trafik sıkıntısının ise yolda aracını bırakıp giden 3 kişiden kaynaklandığını ileri sürdü.

İşte kare kare Ankara'daki kar çilesi