Annesinin öldürmek için Boğaz'a attığı bebek hala aranıyor
ensonhaber.com

Dün akşam saatlerinde İstanbul'da yaşanan olay duyanların adeta kanını donduran cinsten.

40 GÜNLÜK BEBEĞİNİ DENİZE ATTI

Eminönü iskelesinin oradan sevgilisinden olan 40 günlük kız bebeğini İstanbul Boğazı'na 35 yaşındaki Fatma K. daha sonra pişman olup polise teslim olmuştu.

ÖNCE KURU SIKIYLA ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI

Teslim olan Fatma K.(35)'nın polise verdiği ifadede, psikolojik sorunlar yaşadığını ve bu nedenle bunalıma girerek 40 günlük kız bebeğini ilk önce kendisine ait olan kurusıkı tabancayla öldürmeye çalıştığını söylediği öğrenildi.

Fatma K. ifadesinde, bebeğinin göbeğine doğru 3 el ateş ettiğini, ancak ölmeyince denize attığını, daha sonra pişman olunca polise geldiğini bildirdi.

Annesinin öldürmek için Boğaz'a attığı bebek hala aranıyor

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kadının verdiği bilgi doğrultusunda deniz polisi, dün Eminönü İskelesi ve çevresinde bebeği bulmak için denizde arama çalışması başlatmıştı.

Yaklaşık bir saat süren arama çalışmaları sonuç vermezken havanın kararmasıyla ara verilen çalışmalar, bugün saat 11.00'de yeniden başladı. Deniz Polisi'ne bağlı dalgıç timi Eminönü Adalar İskelesi önünde dalarak bebeği aramaya devam ediyor.

Annesinin Boğaz'a attığı bebek hala aranıyor VİDEO

Annesinin öldürmek için Boğaz'a attığı bebek hala aranıyor

"OĞLUM VAR ONU DA ÖLDÜRECEĞİM"

Adliye girişinde bir basın mensubunun “Neden yaptınız?” sorusuna anne Fatma K. “Oğlum var onu da öldüreceğim sonra" cevabını verdi.

ANNE VE BABA TUTUKLANDI

Öte yandan, 40 günlük bebeğini İstanbul Boğazı'na atan Fatma K. tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Fatma K. ve bebeğin babası Mustafa T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Annesinin öldürmek için Boğaz'a attığı bebek hala aranıyor

3. KEZ İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Emniyette bebeğine 3 el silah sıktığını, ölmeyince Eminönü iskelesinden attığını, savcılıkta ise eşinin sinirlenip bebeği duvara çarparak öldürdüğünü söyleyen anne Fatma K., Nöbetçi Hakimlik’te yine ifade değiştirip cinayeti kendisinin işlediğini iddia etti.

İFADE VERDİKTEN SONRA AĞLADI

Anne Fatma K.’nın Nöbetçi Hakimlikteki ifadesinde, “Eski kocamı öldürecektim çünkü oğlumu bana göstermiyordu. Beni sokağa attığı için sinirlenmiştim. Şimdiki eşimden kuru sıkı silah aldım. Daha sonra bebeğime 3 el ateş ettim. Vücudunda kızarıklıklar oluştu. Eminönü iskelesinden denize attım” dediği belirtildi. Annenin mahkeme kapısında ağlaması dikkat çekti.

"O BENİM EVLADIM, ANNESİ ÖLDÜRDÜ"

Mustafa T.’nin ise suçlamaları reddederek mahkemede, “Ben bebeğimi seviyordum. Ona bakıyordum. Yeni işe girmiştim. İyi para kazanıyordum. Bebeğimi ben öldürmedim” dediği öğrenildi.

Tutuklama kararının ardından anne ve baba cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarıldı. Polis aracına bindirildiği sırada anne suskunluğunu korurken, Mustafa T., bebeği duvara çarptığı iddialarını reddederek, “O benim evladım. Annesi öldürdü” dedi.