Antalya'da 10 iş yeri yandı
İHA

Antalya'da izolasyon ve yapı kimyasallarının bulunduğu Cengiz Uyar’a ait izolasyon dükkanından henüz belirlenemeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı.

YANGIN DİĞER DÜKKANLARA SIÇRADI

Dükkanın giriş bölümünden alevleri gören sanayi esnafı, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İçeride yanıcı ve parlayıcı maddelerin olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü ve diğer dükkanlara da sıçradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri 3 koldan yangına müdahale etti. Yanıcı ve parlayıcı maddeler nedeniyle gökyüzünü simsiyah duman kapladı. Ekiplerin havadan da müdahale etmesine rağmen yangın bitişikteki dükkanlara sıçramaya devam etti.

Antalya'da 10 iş yeri yandı

10 İŞ YERİ KÜL OLDU

Olay yerine gelen Cengiz Uyar, eşi İrem ve oğlu Mert Deniz gözyaşlarına boğuldu. Baba Uyar, yangında oğluna köpeğinin öldüğünü güçlükle söyledi. 12 yaşındaki Mert Deniz’i annesi sakinleştirdi. Servet Koyuncu, yapı kimyasalları dükkanını saran alevleri personeli ile söndürmeye çalıştı. Hayatlarını tehlikeye atarak çatıya çıkan personel itfaiye ekiplerine yardım etti. Diğer dükkan sahipleri ise yangının kendi işyerlerine sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. İtfaiye 1.5 saatlik çalışmanın ardından yangını tamamen söndürdü. Yangında 10 dükkan kül olurken, yaklaşık 2 milyonluk zararın olduğu belirtildi. İtfaiye yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma yaparken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Antalya'da 10 iş yeri yandı

Antalya'da 10 iş yeri yandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)