Antalya'da 5 yaşındaki çocuk midibüste unutuldu
DHA

Antalya’da annesi tarafından şehir içi yolcu midibüsünde unutulan 5 yaşındaki Burak Orcam, görevliler tarafından polise götürüldü. Bir süre sonra oğluyla buluşan Ayşe Orcam, gözyaşları içinde Burak’a sarıldı.

Antalya'da 5 yaşındaki çocuk midibüste unutuldu

OĞLUNU UNUTARAK ARAÇTAN İNDİ

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Kepez İlçesi’nde meydana geldi. Bir yakınını ziyaret için oğlu Burak Orcam ile şehir içi yolcu midibüsüne binen Ayşe Orcam, Hürriyet Caddesi’nde araçtan indi.

Antalya'da 5 yaşındaki çocuk midibüste unutuldu

OĞLUNU MİDİBÜSTE UNUTTUĞUNU FARK ETTİ

Bu sırada aracın şoförü İbrahim Sarı, küçük çocuğun midibüste unutulduğunu fark etti. Hemen polisi arayan Sarı, Burak’ı Namık Kemal Bulvarı üzerinde devriye görevi yapan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı güven timlerine bırakıldı.

5 yaşındaki oğlunu midibüste unuttu VİDEO

“İNERKEN BAŞIMI BİR YERE VURDUM”

Bu süre içinde 155 Polis İmdat hattını arayan anne Ayşe Orcam, oğlunun polise teslim edildiğini öğrenince büyük mutluluk yaşadı.

Gözyaşları içinde oğluna sarılan Ayşe Orcam, “Midibüsten inerken başımı bir yere vurduğumu hatırlıyorum. Kendime geldiğimde oğlum yanımda yoktu. Çok üzüldüm. Hemen polisi arayıp yardım istedim” diye gözyaşı döktü. Ayşe Orcam, daha sonra oğluyla birlikte evlerinin yolunu tuttu.

Antalya'da 5 yaşındaki çocuk midibüste unutuldu

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)