Antalya'da hırsızlar duvar delip kuyumcuyu soydular İZLE

Antalya'da hırsızlar duvar delip kuyumcuyu soydular İZLE

Olay, sabah saat 06.00'da Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi üzerindeki kuyumcuda meydana geldi. Sabaha karşı kuyumcu dükkanına gelen kişi ya da kişiler, alarmı etkisiz hale getirdikten sonra bir süre polis ya da işyeri sahibinin gelip gelmeyeceğini bekledi.

Antalya'da hırsızlar duvar delip kuyumcuyu soydular İZLE

DUVARI DELİP İÇERİ GİRDİLER

1 saatlik bekleyişin ardından kimsenin gelmemesi üzerine soyguncular bina girişinin duvarını demir çubuklarla bir insanın gireceği kadar delik açtı. İçeri giren hırsızlar vitrindeki çok sayıda altın, küpe ve kolyeleri topladı. Hırsızların çelik kasayı zorlamalarına rağmen açamadıkları belirtildi. Hırsızlar altınları çalarak kayıplara karıştı.

YARIM KİLOGRAM ALTIN ÇALINDI

Dükkanı açmaya gelen iş yeri sahibi İbrahim E. vitrindeki altınların olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı ilk incelemede hırsızlığın delik duvardan girilmek suretiyle gerçekleştiğini belirledi. Çevrede araştırma yapan polis kuyumcuyu soyan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kuyumcudan çalınan altınların yaklaşık yarım kilogram olduğu bildirildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.