Antalya'da kadın kıyafetli erkek gözaltına alındı
Ajanslar

155 Polis İmdat Hattı'nı arayan bir vatandaş,  üzerinde uzun etek ve başörtüsü, elinde ise poşet olan erkeğin MİT binasına doğru  yürüdüğünü ihbar etti.

İhbar üzerine, çok sayıda polis ekibi daire başkanlığının bulunduğu  caddede çalışma başlattı. Etek ve başörtüsü bulunan kişi, söz konusu bina önünde  nöbet tutan güvenlik görevlilerince yakalandı.

Antalya'da kadın kıyafetli erkek gözaltına alındı VİDEO

Güvenlik görevlilerince kimliğinin Y.Ş. (42) olduğu belirlenen bu  kişi, daire başkanlığı önüne gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Antalya'da kadın kıyafetli erkek gözaltına alındı

Polis ekipleri, zanlının üzerinde ve poşette yaptıkları aramalarda  herhangi bir yasa dışı unsura rastlamadı. Burdur nüfusuna kayıtlı Y.Ş'nin  herhangi bir suç kaydının da bulunmadığı anlaşıldı.

Şüpheli, yakalandığı yerde polise verdiği ifadede, İstanbul'dan uçakla  Antalya'ya geldiğini, havalimanında taksi şoförlerinin istediği ücreti pahalı  bulduğu için kalacağı otele yürüyerek gitmek istediğini söyledi. Antalya'ya bir  doktor randevusu için geldiğini anlatan Y.Ş, zaman zaman başörtüsü takıp etek  giydiğini dile getirdi.

Zanlı, polis ekiplerinin incelemesinin ardından serbest bırakıldı.