Antalyaspor-Beşiktaş - CANLI SKOR
ensonhaber.com

Maç sonucu: Antalyaspor 1-1 Beşiktaş

90' Oğuzhan'ın pasıyla Larin savunmanın arkasına sarkmak isterken Naldo ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Naldo, bu faulü nedeniyle sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Beşiktaş kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

81' Aboubakar'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Oğuzhan, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda sol çaprazdan vuruşunu yaptı. Boffin gole izin vermedi.

78' Mensah sol çaprazdan çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Bir topuk pası denedi. Ama Bünyamin araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

76' Fredy'nin pasıyla Amilton sağ kanattan ceza sahasına sokulmak istedi. Ama N'Sakala'ya faul yaptı.

73' Gol... Antalyaspor 1-1 Beşiktaş (Vida)

70' Antalyaspor'da Veysel Sarı ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

66' Sol kanattan N'Sakala'nın ortasında Larin kafayı vurdu. Boffin sağına çok iyi uzandı ve gole engel oldu.

57' Ghezzal'ın sağ kanattan arka direğe doğru kullandığı köşe vuruşunda Larin'in kale sahasına çevirdiği top Boffin'de kaldı.

54' Welinton'un ceza sahasına doldurduğu topu Aboubakar göğsüyle kontrol etti. Zor pozisyonda vuruşunu yaptı. Ama topu kaleye yönlendiremedi.

47' Ljajic'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşudna Boffin topu uzaklaştırdı. Hekm Alper Ulusoy da Veysel'e faul yapıldığını tespit etti.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sonucu: Antalyaspor 1-0 Beşiktaş

39' Gol... Antalyaspor 1-0 Beşiktaş (Gökdeniz)

31' Josef'in ceza sahasına doğru havalandırdığı topa Atiba hareketlendi. Ama Boffin çıkıp Atiba'dan önce topun sahibi oldu.

19' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Antalyaspor paslaşmayı tercih etti. Imeri'nin ceza sahası ön çizgisine doğru gönderdiği topu savunma uzaklaştırdı.

10' Rosier, Kudryashov ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Kısa bir süre sakatlık yaşayan oyuncu ayağa kalktı ve oyun yeniden başladı.

9' Rosier kendi yarı sahasında kaptığı topla rakip ceza sahasına kadar sokulup Ljajic'i gördü. Ljajic'in vuruşunda Boffin gole izin vermedi.

2' Vida'nın hatalı pasıyla topla buluşan Amilton, topla ilerlemek istedi. Ama Atiba araya girip tehlikeyi başlamadan önledi.

1' Maç başladı.

İLK 11'LER

Antalyaspor: Boffin, Veysel, Imeri, Naldo, Kudryashov, Nuri Şahin, Eren, Fredy, Bünyamin, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Larin, N'Koudou, Aboubakar