Apex Legends yakında android ve iOS'a gelecek
ensonhaber.com

EA Games, Pubg ve Fortnite oyunlarına rakip olarak yeni battle royal oyunu Apex Legends'ı PC, Xbox ve PS4 için yayınlamıştı. Oynaması tamamen ücretsiz olan battle royale oyunu, şimdiden birçok oyuncunun ilgisini çekmiş durumda.

apex kegends

AÇILIŞTA REKOR KIRMIŞTI

Piyasadaki diğer battle royale tarzı oyunlara rakip olması beklenen Apex Legends, sadece 8 saatte 1 milyon oyuncu sayısına ulaşmıştı. Şimdilik sadece 3 kişilik gruplar halinde oynanabilen oyunun, optimizasyonu ve sunucu performansı birçok oyuncu tarafından oldukça beğenildi. Ardından 3 günde 10 milyon oyuncu sayısına ulaşan Apex Legends, yine bir rekor kırmıştı.

apex

APEX LEGENDS MOBİL PLATFORMLARA GELECEK

Oyunun yayınlanmasından yalnızca 1 hafta geçmesine rağmen Apex Legends, 25 milyon kullanıcı sayısına ulaştı. Oyuna bir günde giren oyuncu sayısı ise 2,5 milyon oldu. Şu an için PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında ücretsiz bir şekilde oynanabilen Apex Legends, PUBG ve Fortnite gibi güçlü rakipleriyle rekabeti artırmak için mobil platformlara da gelecek.

aex legend

ŞİRKET MOBİL PLATFORMLAR İÇİN ÇALIŞIYOR

EA Games'in CEO'su Andrew Wilson, Apex Legends'ı Android ve iOS cihazlarına getirmek istediğini söyledi. Oyunun bir anda artan popülerliğine katkı sağlamak isteyen Andrew Wilson, oyunu mobil platformlara getirmek için çalışmalarına başladı. Apex Legends'in android ve iOS için ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji