Araplar gayrimenkul için geliyor
Ajanslar

arap

Türkiye, Arap coğrafyası ve dünya gayrimenkul sektörünün geleceğinin tartışıldığı ve yeni işbirliklerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenecek olan 9. Türk, Arap Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Körfez ülkelerinden 500 kişilik yatırımcı grubu, projelerle ilgili görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor.

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri , Ürdün, Azerbaycan İran ,Irak ve Umman gibi ülkelerden gelen şirket sahipleri ve üst düzey yöneticileri, gayrimenkul yatırım fırsatlarını yerinde görecek. Fuar kapsamında düzenlenecek Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde Türkiye, Arap coğrafyası ve dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış, fırsatlar ve sektörün geleceği tartışılacak.

AÇILIŞI SUUDİ BAKAN'IN YAPACAĞI BEKLENİYOR

Açılışı Suudi Arabistan'dan Ticaret Ve Sanayi Bakanı Tevfik Bin Fozan Al Rabia'nın yapması bekleniyor. Zirveye Türkiye Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Mazin Bin İbrahim Recep de katılacak. Fuar,Suudi Arabistan ve körfez ülkelerinin önde gelen gayrimenkul yatırım firması Daleel Group ile proje ortağı CNR Holding işbirliğiyle gerçekleşiyor.

TÜRKİYE'NİN GAYRİMENKUL VARLIĞI TANITILACAK

Türkiye'deki emlak projelerini yerinde görecek olan yatrımcılar için, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak.

DALEEL GROUP YATIRIMIN ÖNCÜSÜ OLDU

Gayrimenkul, eğitim, sağlık, turizm ve gayrimenkul alanlarında hizmet sunan Ortadoğu'nun önde gelen yatırım şirketlerinden Daleel Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Yahya Müferrah da Türkiye'de yalnızca gayrimenkul alanında değil, tüm sektörlerde hizmet vermek istediklerini söyledi.

TÜRKİYE FIRSATLAR ÜLKESİ

Fuarda sergilenecek projelerin büyük fırsatlar sunduğunu belirten Müferrah, "Hedefimiz Türkiye'de önde gelen inşaat projelerini Arap yatırımcılara sunmak, Ticari ilişkileri daha ön saflara götürmek ve Türkiye'nin ekonomisine yatırımcılar aracılığıyla destek vermek.Emlak fuarımız sektöre güç verecek” diye konuştu.

Fuara katılarak projelerini sergileyecek olan firmalardan bazıları şöyle: Dumankaya, Turkey investment Gate, Beyttürk, Levent life, Kuveyt Türk, DKY İnşaat, Sinpaş, Eyfel Yapı, EA İnş, Neo yapı, SHM Stowers, Si Yapı, AC Yapı, Karadağ İnş, Gate İst, Mar Yapı, Realty Port, Bosphorus, Miracles AJ İnvestment, Yalova, İnterlinks, Şirin Grup, I Can Buy, Kotanlar, Remax, Semerkand, Afik Royal Real Estate, Sarvas, Fateh, Süleymanoğlu İnşaat, Forsa Yatırım Gayrimenkul ve Erbatu.