Archos, 4 yeni orta seviye akıllı telefon tanıtacak
ensonhaber.com

Huawei, Samsung, Apple ve diğer teknoloji devlerinin tanıtacağı akıllı telefon haberlerini, sıkça okumuşsunuzdur. Ancak bazı küçük telefon üreticilerinin de piyasada var olduğu herkes tarafından bilinmiyor.

Dört yeni akıllı telefonunu 25 Şubat'ta Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi sırasında tanıtmaya hazırlanan Archos, şimdiden hazırlıklara başlamış durumda.

arxhos

ARCHOS 4 YENİ TELEFON TANITACAK

Geçtiğimiz yılda satış rakamları bir hayli düşen Archos, tekrar ayağa kalkabilmek için bir çözüm arıyor. Şirket, Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmaya hazırlandığı Oxygen 57, Oxygen 63, Oxygen 68XL ve Archos Diamond isimli akıllı telefon modelleriyle, tekrar yükselişe geçmek istiyor.

Archos'a göre, Oxygen akıllı telefon modellerinin her birinin kendine ait özellikleri var. Oxygen 57, kompakt gövdeye sahip geniş bir ekran bulundururken, Oxygen 63 daha yüksek bir güce sahip.

aros

Archos'un tanıtacağı telefonların özellikleri şu an için bilinmiyor, ancak telefonlarda 32 GBveya 64 GB dahili depolama ve 3 GB veya 4 GB RAM bulunması bekleniyor. Telefonların batarya kapasiteleri ise 2800 mAh ile 5000 mAh arasında değişecek.

Bir kulaklık girişi ve parmak izi sensörünün de bulunacağı telefonların fiyatları ise şu şekilde olacak:

Archos Oxygen 57 - 117 dolar Archos Oxygen 63 - 145 dolar
Archos Oxygen 68XL170 dolar

archos

AMİRAL GEMİSİ: ARCHOS DIAMOND

Archos'un tanıtacağı en güçlü akıllı telefon modeli ise Diamond olacak. 6.39 inç AMOLED ekrana sahip olan Archos Diamond, MediaTek Helio P70 yonga setine sahip olacak.

4 GB RAM ve 218 GB depolama alanı kullanacak telefonda 5G desteği de bulunacak. 25 Şubat'ta diğer telefonlar ile tanıtılması beklenen Diamond modelinin fiyatı ise 340 dolar olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji