Arda: Burak'tan saatimi geri alacağım

Arda: Burak'tan saatimi geri alacağım

Arda Turan, Galatasaray ile Atletico Madrid arasında İzmir'de oynanacak Soma'ya yardım maçı öncesi GS TV mikrofonlarına konuştu.

Eski takımı Galatasaray'a karşı oynayacağı için heyecanlı olduğunu ifade eden milli futbolcu, büyük takımların oyuncuların gidişinden etkilenmeyeceğini söyledi.

İşte Arda'nın açıklamaları:

MANİSA'DA DA OYNAMIŞTIM

"İki kulübün de büyüklüğüne yakışır özel bir maç olacak. Manisa'da Galatasaray'a karşı oynamıştım, duygusal anlar yaşamıştım. Şimdi de zor olacak çünkü hayatımız boyunca yetiştiğimiz, ekmeğini yediğimiz büyüdüğümüz özel bir yer bizim için Galatasaray. Oraya karşı mücadele etmek kolay değil bizim için, keyfini çıkarmaya çalışacağız."

ŞÖLEN HAVASI OLUR

"Bir yandan da kazanmak zorundayız. Galatasaray'ın büyüklüğü tartışılmaz. Yardım maçı olması insanların işini iptal edip bu maça işlerini iptal edip gelecekleri anlamını taşıyor diye düşünüyorum. Ne zaman İzmir'e gelsek şölen havası olur. Umarım yine aynı şekilde olur."

BURAK'TAN SAATİMİ GERİ ALACAĞIM

"Maç iyi oldu Burak'tan saatimi geri alacağım. Herkesle konuşuyorum. Yeni takımı ben de çok iyi bilmiyorum o yüzden bakacağız. Oyuncuların özelliklerini ufak tefek söylüyorum. Büyük takımlar oyuncularını kaybettikleri zaman hiç bir şey olmaz. Galatasaray'dan gittiğimde de bir şey olmadı. Atletico Madrid ile kontratım var şu an."