Diriliş oyuncusu Arda Öziri hayatını kaybetti
DHA

Ünlü oyuncu Arda Öziri, sabaha karşı Ümraniye Tem otoyolunda geçirdiği motosiklet kazası sonucu, Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öziri, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Son olarak Diriliş dizisinde Göktuğ karakterini canlandıran 39 yaşındaki oyuncu, birçok projede rol almıştı. Oyuncunun cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Diriliş oyuncusu Arda Öziri hayatını kaybetti

Adli Tıp Kurumu'nda konuşan menajeri Serhat Turhan," Maalesef sabah haberimiz oldu. Adli Tıp'ta olduğunu söylediler. Biz de geldik. Herhangi bir bilgi sahibi değiliz. İşlemleri devam ettiği için herhangi bir bilgi vermiyorlar. Sosyal medyada gördüğümüz kadarıyla dün arkadaşıyla maç izlemiş. Eve dönerken de kaza yapmış." dedi.

Diriliş oyuncusu Arda Öziri hayatını kaybetti

"SENELERDİR MOTOSİKLET KULLANIYOR"

Oyuncu arkadaşı Balamir Emren,"En yakın arkadaşlarından biriyim. Dün akşam 5 gibi konuştum. Aslında dün normalde benimle olacaktı ama olamadık birlikte. Keşke olsaydık. Bir arkadaşımızla beraberdi dün. Nerede olduğundan ne yaptığından da haberim yok. Eve giderken 2. köprü yolunda 3. köprü sapağının oralarda oluyor motosikletle. Adli tıp araştırıyor. Herhangi bir bilgi vermiyorlar bize. En kısa zamanda bilgi alacağız. Senelerdir motosiklet kullanıyor. İyi de şofördür. Biz birlikte 'Aşkın Bedeli' diye bir proje yapmıştık. En son Diriliş'teydi." şeklinde konuştu.

Diriliş oyuncusu Arda Öziri hayatını kaybetti

"BU SAATTE GİTME KAL DEDİM"

Arda Öziri'nin son anlarında birlikte olduğu yakın arkadaşı Cengiz Çolak ise, "Akşam Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için bana geldi. Keyifli bir akşam geçirdik, bol bol güldük. "Bu saatte gitme, kal" dedim ama  Saat 03.00 gibi çıktı. TEM'de kaza geçirmiş. Çok üzgünüm, çok yakın bir arkadaşımı kaybettim." açıklamasında bulundu.

Çolak ayrıca sosyal medya hesabında oyuncu ile birlikte olduğu fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

"Benim canım dostum, arkadaşım, sırdaşım. Kal dedim sana, gitme dedim. Meğer azrail seni yolda bekliyormuş. Ölüm sana hiç yakışmadı kıymetlim. Yanımdan gittin uyudum uyandım artık yoksun. Çok üzgünüm, acayip üzgünüm."

ARDA ÖZİRİ KİMDİR

14 Eylül 1978 tarihinde İzmir'de doğan Arda Öziri, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Oyunculuk dışında aynı zamanda Anemi isimli müzik grubunda da vokallik yaptı.

OYUNCUNUN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Aşkın Bedeli - Poyraz (2013-2015)
İnsan Aldandı - Güven (2009)
Son İstasyon - Burak (2010)
Farklı Desenler - Komiser Aziz (2011-2012)*
Farklı Boyut (2009)
Akasya Durağı - Başkomiser Yardımcısı Tolga (2010-2011)
Cemile - Kaan (2006)
Dolunay - Erdem (2005)
Kandil (2005)
Memleket Hikayeleri - Irmağın Aldığı Gelin (2005)
Büyük Umutlar - Özgür (2004)
Ah Be İstanbul (2004)
Kampüsistan - Yiğit (2003)
Estağfurullah Yokuşu (2003)
Asmalı Konak - Haluk (2002)
Kınalı Kar (2002)
Yedi Numara (2000)
Dadı (2000)
Ruhsar (1997)

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)